Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti szeretitek a durva, vad szexet?
Figyelt kérdés
Volt már olyan partneretek,aki elég durván bánt veletek?Ti hogy viszonyultatok hozzá?Tetszett vagy nem?2011. júl. 9. 20:18
1/10 anonim válasza:
én szeretem vadul, de persze nem úgy, hogy fájjon. szado-mazo kizárva...
2/10 anonim válasza:
Erre nem itt kell választ találni, minden ember más.
Neked kell ismerni, és következtetni a jelekből.
3/10 anonim válasza:
Igen épp most van ilyen partnerem,és szeretem izgató számomra!
4/10 anonim válasza:
Van egy barátnőm aki szereti ha szex közben pofozza a párja... Hát ez nálam kizárt. Szeretem a gyors és vad szexet, de ilyen ütlegelős dolgokban nem vagyok benne.
5/10 anonim válasza:
én is úgy vagyok vele, hogy a gyors, vad szexet imádom:) de ha megütnek, az nem jön be:DD
6/10 anonim válasza:
vad sex, szétkarmolással és az erős harapdálással, fojtogatással, enyhébb sérüléseket okozó kötözések, szorítások. 20l
7/10 anonim válasza:
elözöhöz minnél durvább a sex annál jobban kívánom a fájdalmat is hozzá
8/10 anonim válasza:
A bilincset imádom, a pofon is jöhet, meg ha szétcsapkodja a fenekem közbe. Hajhúzástól is végem, mikor kutyapózban teljesen hátrafeszíti a nyakam, vagy misszionáriusban fojtogat, persze csak finoman, nem úgy, hogy elkékülök... :D Nem mindig jó az ilyen szex, de pl. békülés utáninak tökéletes. Azért a romantika is előjön néha, amikor csak lassú, összebújós, simogatós, csókolgatós szex van. :)
9/10 anonim válasza:
22:20 Legjobb..:)
Nálunk is bejátszik mindez, csak nehogy egy legyen a pasink!:D
10/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ugyanaz. :) Túl nagy a szerelem ahhoz... :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!