Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakitől kértek már ilyen durva vagy hasonló produkciót? Teljesítve lett?
Egyik lány mesélte nekem-szal én nem vagyok érintve csak az illető újságolta:szal 2 fiú hajtott rá(gondolom nem szenvedélyes szerelemtől csak megkívánták egyszerüen)egyszerre.Ez a 2 fiú tudott is egymásról és mint vetélytársak többször összeszólalkoztak.A lányra rájött a világbéke effektus és előállt egy ötlettel.
Felajánlotta hogy mindkettejükkel hajlandó lefeküdni de lenne egy feltétele,mégpedig hogy cserébe ők-hogy is mondjam-kardozzanak a farkukkal vagy mi...
van ebben a történetben normális ember???!!!??
Ha nagyon jó a csaj akkor lehet hogy bevállalták!
Mondjuk én nem vívnék meg senkivel ilyen módon!xd
Inkább megverekszek vkivel minthogy leszúrjam a farkammal4xd
az én szememben alapból nemnormális az ilyesmi,és azt gondolom hogy a liberálisabb felfogásuak se csinálnának ilyet olyannal akivel nemrég még legszívesebben verekedtek volna
a lány amúgy jól néz ki de ennyire azér nem-gondolom a stílusa és az ilyen féktelen ötletei, dolgai miatt fogadnak neki szót.megvan hozzá a kommunikációs képessége hogy rávegyen ott helyben erre arra embereket
Szerintem ez tök cuki. Én asszem még 8 évesen kezdtem el kardozni az unokatesómmal kint a kertben és tök vicces volt. Igaz mostanában kicsit komolyabb a dolog, de még mindig vicces!
Sziasztok SP voltam!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!