Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajozni csak úgy szoktatok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozni csak úgy szoktatok, hogy sok dologban egyetértetek, hasonlóan gondolkodtok, vagy olyannal is szívesen vagytok együtt aki más?

Figyelt kérdés

most így érzek, de már rég volt barátnőm és most szeretnék összejönni a csajjal. de kicsit más típus mint én

nem vágyom semmi hosszútávúra egyébként :D

18f

2011. júl. 9. 19:42
 1/2 anonim válasza:

szerintem nem akadály, ha mások vagytok. a barátom informatikus, én pedig festő vagyok. és 2 éve vagyunk együtt, nagyon jól.

szóval szerintem ha szimpatikus és izgalmas a csaj, egy próbát megér!

:)

2011. júl. 10. 00:00
 2/2 A kérdező kommentje:

mondhatni egy kicsit irritál hogy sok a barátja.meg olyan mindenpéntekpartyzos típus. és azt sem tudom hogy mit akar

de ettől függetlenül köszönöm a válaszod. a legjobbat próbálom kihozni a dologból

2011. júl. 10. 00:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!