Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi létemre imádom a magassarkút! Ez gáz?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és imádom a magassarkúkat. Az ismerősöknek többször mondtam hogy szívesen kipróbálnám milyen bennük mászkálni meg minden. Szerintem jól néznek ki. De a rendes férfi csípőkért is oda vagyok. De amikor mondnom a lány barátaimnak akkor mindig furcsán néznek rám. Volt több barátnőm is, nem jöttem össze fiúkkal, és nem is szeretnék.
Akkor lehet ez sima perverzió?
2011. júl. 9. 19:32
1/4 anonim válasza:
Igen, ez sima cipő fétis.
Nyugi, ha nem hordod a magassarkút utcára, nem gond, de azért ne juss el odáig, hogy csak akkor izgulsz fel, ha a csajon magassarkú van, illetve magára a cipőre nő nélkül.
;)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát egy magassarkúra biztos nem izgulok fel:)
2011. júl. 9. 19:43
4/4 A kérdező kommentje:
Jó hogy szólsz, mert tegnap pont a te barátnőddel feküdtem le:P
2011. júl. 9. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!