Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Majdnem orgazmus a köldök alatti rész símogatásától! Veletek volt már ilyen? 19/l
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 19:13
3/7 A kérdező kommentje:
Háát .... 8-10cm
2011. júl. 9. 19:23
4/7 anonim válasza:
Az már közel van a csiklódhoz, azért volt sztem.
5/7 anonim válasza:
hát szerintem attól függ mert ha te simogattad akkor az előző válaszban szereplő az igazha meg más mondjuk a párod vagy egy számodra "helyes" srác akkor meg csak egyszerüen igy jött és nem nagyon volt szükséghogy közellegyen a csiklód
6/7 anonim válasza:
olyan nekem is szokott lenni, habar, szerintem eleg messze van az orgazmustol, de olyasfajta erzes :)
7/7 anonim válasza:
Nekem egyszer egy barátom simogatott ott.. nem pasim, csak barátom, és egy picit ittasan.. elég fura volt, de nagyon élveztem és teljesen nedves volt utána a bugyim. A szemérem domb vagy vénusz domb (asszem így hívják) és a környéke egy erogén zóna, valószínűleg ettől felizgultál.. és a felizgulás egy majdnem orgazmus >.<
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!