Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belétek élvez a barátotok ANÁLIS szex közben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 18:07
1/7 anonim válasza:
Én ritkán szoktam párommal análisan szexelni és akkor is nem mindig engedem hogy belém élvezzen mert ha belém élvez utána olyan fura...
meg én nem is szeretem az anális szexet.
19/L
2/7 anonim válasza:
Hát szokott, bár utána baromi nehéz kivécézni... De azért elég ritka, mert nem szeretem.
20L
4/7 anonim válasza:
Hát normális emberek gumival csinálják az anált, arra meg nem mondják, hogy beleélvez a lányba, mert a gumiba élvez.
5/7 anonim válasza:
utolsónak írom miért ne lenne az normális aki hagyja ,hogy a párja belé élvezzen hisz abból semmi baja nem lesz!
6/7 anonim válasza:
Normális emberek a seggüket szarásra használják.
7/7 anonim válasza:
"utolsónak írom miért ne lenne az normális aki hagyja ,hogy a párja belé élvezzen hisz abból semmi baja nem lesz!"
Szerintem ez a mondat ebben a formában értelmetlen.
Aki análisan szexel, az attól még normális.
Csak óvszer nélkül betenni baromság, mert fertőzésveszélyes. A fiúra nézve. Beleélvezni lehet, terhes nem lesz a lány, csak gondolom a fiú nem akar semmi fertőzést a farkára, nem? Én be nem tenném gumi nélkül.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!