Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnáljak? Nő vok és nagyon vonzódom a barátnőmhöz. Nem tudom hogy ő "ilyen" e, hogy lehetne finoman rájönni erre? Anélkül hogy megkérdezném? Ha ő nem, tönkreteheti ez a barátságot?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 14:49
1/6 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg tőle, hogy ő vonzónak tartja e az ilyesmit. Egyébként ha ő nem ilyen beállítottságu, könnyen megijedhet és lezárhatja a barátságot- de te ismered, hogy mennyire toleráns. Lehet, hogy nem zavarná és tovább barátkoznátok.
2/6 anonim válasza:
próbálj nála érdeklődni az iránt h van-e belső vágya hogy lánnyal együtt legyen vagy vmi hasonló,hogy egyáltalán a hajlik-e az ilyesmikre.... de tényleg óvatosan kell, mert a barátság bukhat oda...
3/6 anonim válasza:
Írásodból ítélve nemrég múlhattál el 15. Biztos helyes csinos barátnőd van de hagyd békén. Ne tegyél tönkre egy barátságot a fiatalok leszbimániájával. Nőj fel és a másik nem után kajtass inkább az a természetes.
4/6 anonim válasza:
Szerintem csevegj vele a témáról. Mondjuk, a minap láttam az újságban, h x és y sztárcsaj csókolózott. Ő mit szól, ha két csaj csókolózik,...
Ne direktben kérdezz rá, és egyikőtöket se említsd, csak beszélgessetek, mint mondjuk a pasikról.
Sőt, ha megkérded, h csinálná-e hármasban. Párja, ő meg még egy csaj, abból sok minden kiderülhet, és itt tovább is mehetsz, h csak ő meg csaj... ilyesmik. Persze, jól vezesd fel a témát, és bármit mond, ne vágj csalódott fejet, mert lekoppan neki.
Amúgy a fiúk ezerszer vonzóbbak. :)
5/6 A kérdező kommentje:
ok megpróbálok vmi ilyen témát:-) amúgy a koromról csak annyit hogy én 29 ő 38. régóta foglalkoztat a téma, még sosem próbáltam lánnyal, de mindig vonzottak a nők. a kérdés lehet hogy gyerekes, mert ebben a témában tök kezdő vagyok.
2011. júl. 9. 21:40
6/6 anonim válasza:
Ha barátnök vagytok csak kellene, hogy tudd, lásd rajta. Amúgy te konkrétan lefeküdni szeretnél vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!