Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám az exemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám az exemet elcsábítani?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,fél éve vesztettem a szüzességemet az első barátommal.Szakítottunk,de a szex hiányzik.Nem szeretnék másokkal,ezért vele szeretnék szexkapcsolatot kialakítani.Már nem érzünk egymás iránt semmit.Na de ezt témának felhozni elég gáz.Ötletek?
2011. júl. 9. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Elsőre hogyan sikerült?
2011. júl. 9. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
miért nem keresel egy új párkapcsolatot? Vagy ennyire nem bírod ki szex nélkül, míg kialakul valami komolyab?? ^^
2011. júl. 9. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Állj ki a sarokra, egyből meg lesz oldva a problémád.
2011. júl. 9. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Hadd osszak meg veled egy tapasztalatot...

Én összejöttem így egy alkalomra az exemmel. Vagyis nekem párszor megfordult a fejemben, de sohasem említettem meg a dolgot. Aztán egyik buliban amikor hosszabb ideig voltunk együtt egymás társaságában, már tudtam előre hogy ha elkezdünk inni, akkor 100%, hogy közelebb kerülünk egymáshoz, mert volt még ilyen izzás köztünk. Persze szerelmes már rég nem voltam/vagyok belé, mert párkapcsolatra alkalmatlan a drága. Igazam is lett, mert az este végére az ölében kötöttem ki, aztán végül a házában.. nem történt semmi, mert ott még tudtam tartani magam. Nagyon próbálkozott, hiába ellenkeztem (gyógyszert szedek, szóval a védekezés meglett volna). Viszont egy hét múlva megtörtént mégis..hát így utólag baromira megbántam, mert persze ő ugyanolyan segg maradt mint régen volt, úgyhogy szépen bekavart nekem a barátaimnál:( Ha tudtam volna hogy ez lesz a vége, akkor sohasem történt volna meg:( Bár, ki tudja.. tudod annyira borzasztó volt, mert minden exemnél éreztem már, hogy "lezárt" a viszonyunk, ha kedves is velem, az nem "úgy" van, de nála más volt a helyzet..:(

Szóval gondold át a helyzetedet te is és hogy tényleg annyira akarod-e! Látod én megszívtam...

2011. júl. 9. 17:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!