Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan jobb a csikló izgatása?
Figyelt kérdés
Ha teljes nyelvfelülettel nyalják lassan,körkörösen,erőteljesen.
Vagy pedig nyelvheggyel gyorsan,alig érintve.
Melyik kellemesebb,ki hogy szereti,melyiknél mentek el leggyorsabban illetve élveztek iszonyatos nagyot,hogy aztán nem is reagáltok semmire?
én nem szeretem annyira teljes nyelvfelülettel, bár van, hogy jó az is, attól függ, hogy a pasi mennyire jó benne, tudja váltogatni, hogy kicsit igy kicsit ugy...meg ajánlom még, hogy ha beakarsz vágódni a lánynál, akkor közbe nézzed, az fel fogja izgatni még jobban, és azzal azt mutatod, hogy mennyire érdekel, hogy milyen neki, nem csak ugy csinálod "kötelességből", + szabadkezeddel simogasd a testét mindenfelé, melleit, vagy ugy a szája felé, hogy megnyalja az ujjad...bár ez már mind pároktól függ, ki mennyire van összeszokva, stb..
2011. júl. 11. 15:04
13/20 anonim válasza:
teljes nyelvfelület a legjobb én nagyon szeretem mikor úgy csinálja a párom :$ 21/F
2011. júl. 11. 15:08
14/20 anonim válasza:
tapadj rá mint a bicikliskulacs szájára és először gyengéden aztán majd ő úgy is mondani fogja,hogy erősebben......
34/f
2011. júl. 11. 15:08
15/20 anonim válasza:
Mind2őt. Elején a teljes nyelv és vége fele a nyelvhegy. Én pl szeretem ha szivogatják(de nem megyek el rá), de sztem az is kellemes a ha nagy és kisajkakkal(már akinek van) is foglalkoznak, az is nagyon kellemes tud lenni(pl nyalják, szivogatják).
2011. júl. 11. 15:38
16/20 DöfiDákó válasza:
teljes nyelvfelület a legjobb én nagyon szeretem mikor úgy csinálja a párom :$ 21/F
Nem azért de te most egy 21 évves srácvagy aki imádja ha szivogatják neki azt ami nincsis:$?
2011. júl. 11. 15:40
17/20 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:08
Erre gondolsz. Igen, én is néztem. Vicces kedvében volt.
2011. júl. 11. 15:46
18/20 anonim válasza:
Minden lánynál más :D elősször próbáld azt amiben nagyon jó vagy de az oldalazva mozgatás az nagyon tud ütni meg a teljes felület is :D csigázásra az jó ha érintgeted nyelvheggyel. Befejezni elősször gyorsan majd amikor lüktet vagy micsinál akkor lelassítani mert olyan érzékeny akkor nekünk mint nektek a makk :D Sok sikert!! 17/L
2011. júl. 11. 17:53
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen kedves utolsó.
Az oldalazásban jó vagyok.Úgy tudom csak nagyjából gyorsan mozgatni.Szóval akkor neked ez bejön.
Sikerélményem majd akkor lesz ha lesz kivel próbálgatni.
2011. júl. 12. 14:20
20/20 anonim válasza:
Én személyszerint egyáltalán nem szeretem ha nyalnak, mert nagyon csikis vagyok. Szóval én ezt nem bírom ki...:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!