Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok eddig milyen extrém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok eddig milyen extrém helyszínt próbáltatok a párotokkal szex terén? És ilyen melegben milyen progikat csináltok együtt?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok a barátom 20, mi multkor kocsiban csináltunk:$

Meg kéne valami jó kis közös program, de hát ilyen melegben...:S

2011. júl. 9. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
csináljátok a medencében
2011. júl. 9. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a suli előtt a parkba :D jóvolt :)
2011. júl. 9. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
a kerti tó fenekén vagy a szalmakazalban
2011. júl. 9. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Jacuzzi, csomagtartó.
2011. júl. 9. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Templomban, az oltár előtt.
2011. júl. 9. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
57%

Én a Deáktér közepén egy padon.:D

A Müpában, el sem merem mondani, hol.:D

Fesztiválokon, kocsmában, egy "szeretőm" (utálom ezt a szót) lakásán egy másik sráccal:D, utána együtt a "szeretőmmel" hármasban.:D (Nem olyan extra dolog, szerintem kettesben jobb, úgy jobban tudtok egymásra figyelni.)

A barátnőm ágyában, amikor együtt laktunk. (az ő ágya francia volt.) Szegényke, ezt tudom még visszakapom tőle..:D

A barátnőm mellett, az én ágyamban. na ezt aztán pláne visszakapom.:D

zsinagógában - erre nem vagyok büszke. (bár a többire sem, de hát fiatalság bolondság.:))

Már előre félek, hogy ha én ilyeneket produkáltam, a lányom mit fog csinálni??:D:D:D:D

Remélem, nem rám üt.

(Viccelek:), üssön csak, én már tudom, hogy nem kell ettől szívbajt kapni, én is megtanultam, mi a jó és mi nem.)

Na elég szép képet festettem magamról, szerencsére több most nem jut eszembe ami hú de extrém lenne.:D

Egyet tudok tanácsolni, lányok, ne kövessétek az én példámat, és becsüljétek meg a romantikus fiúkat, mert CSAK ők becsülnek meg és szeretnek igazán titeket!:)

Aki attól érzi magát férfinak, hogy jól seggberak, az annyira férfi amennyire a vasorrú bába világszép királykisasszony.

Én ebben a melegben csak vízparton tudok megmaradni.

Szerintem már elég idősek vagytok egy jó kis Tisza-túrához.:)

Vagy inkább Duna-túra, ott nincs annyi örvény.

A Tiszánál viszont több helyen tudtok sátrat verni a parton...

Diákkal Agárdig levonatozni 550 ft a Déliből, ott nagyon jó szabad strand van.:)

Nem sorolom tovább, vízparti programok...:)

Esetleg vihettek kutyát is, ha van, az nagy buli.:D

Ja meg hát a biciklitúra.:) Jövő héten már csak 25-6 fokok lesznek, tökéletes túraidő, ajánlom a Balaton északi részét bringával járjátok be, Salföld, Kapolcs, az egész környék gyönyörű.:)

Esztek egy jót, lovagoltok, bort kóstoltok, ilyesmi.:)

2011. júl. 9. 13:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!