Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert van az hogy nem megyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy nem megyek el oralisan?

Figyelt kérdés

sziasztok. 17 eves srac vagyok. Baratnom stoppon van es gondolta hogy ha neki nem lehet jo nekem legyen..

1x elmentem a 4 bol.. szal valami baj van velem szerintem .. nmtom mit csinaljak.. mert nagyon jol esik :X , de a vegen megse elvezek el.. es sztem lassacskan 2/ 2esfel ora utan mar ideje lenne..

2011. júl. 9. 11:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
És, ha közben veri is? Vagy úgy csináljátok? Fogja marokra rendesen és úgy! :)
2011. júl. 9. 12:01
 2/16 anonim ***** válasza:

Szedsz valami gyógyszert?

Mert 10 ből 10 pasi kb 5 perc alatt eldurran

2011. júl. 9. 12:02
 3/16 A kérdező kommentje:
elso nek igen ugy csinalja , masodiknak nem, nem szedek semmit..
2011. júl. 9. 12:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Pszichikai gát akadályoz, vagy pedig egész másfajta ingerekhez szoktál hozzá, s erre az új ingerre nem tud megfelelőképp reagálni a péniszed.
2011. júl. 9. 12:13
 5/16 anonim válasza:

Az "orális elmenés" szerintem hányást jelent, de vedd, aminek akarod...

A barátnőd meg csinálja intenzívebben, és örüljön neki, hogy nem vagy az a "hozzáérek máris elmegy" kategória!

Szex közben is így vagytok? Hogy "nem mész el"?

2011. júl. 9. 12:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én pasim se megy el soha orálisan. Azt hittem velem van a baj, de megnyugtatott, hogy 14 éves kora óta vele akárki próbálkozik, sikertelen. Csak szextől megy el.
2011. júl. 9. 12:17
 7/16 A kérdező kommentje:
azer annyira nem.. szex az altalabal 30-50 perc
2011. júl. 9. 12:17
 8/16 A kérdező kommentje:
emberek lecci.. valami konkret valaszt.. engem tenyleg aggaszt.. mert baratnom ugy veszi fel hogy annyira rosszul csinalja h abba kell hagyni.. ami nincs igy dehat van kinek mondani..
2011. júl. 9. 12:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én is így vagyok, nagyon fel kell izgulnom ahhoz, hogy orálisan elmenjek, de szex nélkül úgyse sikerült, pedig jól esik. Nekem a szex is elég sokáig tart, általában 1,5-2 óra kell, de ennek a nők csak örülhetnek ;)
2011. júl. 9. 12:39
 10/16 anonim válasza:
csatlakozom..nekem se sikerült még orálisan elmenni:)
2011. júl. 9. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!