Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex végén mindig lenyelem. Néha megy a hasam utána, máskor semmi gond. Valakinek van hasonló problémája? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 11:31
1/9 anonim válasza:
Az étrendedre figyelj jobban oda!
3/9 anonim válasza:
Az attól függ mit nyelsz le és mennyit? :D
Ha lány vagy akkor kapsz egy piros pontot ;)
Ha fiú akkor húzz a p.csába!!!
4/9 A kérdező kommentje:
25 L
2011. júl. 9. 11:46
5/9 anonim válasza:
Én is mindig lenyelem, de nem tapasztaltam még hasonlót! :-)
28 L
6/9 anonim válasza:
Én is le szoktam mindig nyelni,de javaslom igyál rá és kapj egy nassit is be .Akkor nem lesz gondod a hasaddal.
7/9 anonim válasza:
Minden alkalommal? Nálam nincs ilyen probléma, vagy legalábbis nem jelentkezett még. 19/l
8/9 anonim válasza:
Nekem csak néha fáj a hasam tőle, az is csak pár percig, de amúgy lenyelem énis. Mondjuk, volt már eset amikor ki kellett köpnöm mert iszonyatos hányinger fogott el, de amúgy semmi különösebb még eddig nem történt.
9/9 anonim válasza:
Én is leszokta nyleni , és van amikor nekm is fáj a hasam tőle . De nekem ez nem nagy probléma . Megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!