Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az ciki ha egy lánynak bevág...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki ha egy lánynak bevág a rajta lévő pl. cicanaci?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem ciki.Nekem mindig a puncimban van a nadrág,még akkor is ha tangában vagyok.

14L

2011. júl. 9. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Sztem a mai alig van benne anyag tangák mellett mind1 h van e rajtad bugyi vagy sem, ha olyan nacit vesz fel az ember, vagy az illető teltebb lent, vagy ha mind2 eset igaz, bevág és kész. A lényeg h ízléseses legyen. Nem gondolnám ezt akkora nagy bajnak, csak tényleg ezt vki kitalálta és azóta figyel erre mindenki. Ennyi erővel senki ne járjon dekoltált felsőkbe.
2011. júl. 9. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:

A nadrágban úgy kell nézni a helyes méretet, hogy ha két ujjad oldalt a derekadnál belefér-e. Ha belefér akkor jó méret.

Nekem van csőnadrágom, és mindig jó méretet választok. Vékony alkatú vagyok, nem felvágásból mondom, csak nekem is mindig bevág mert nekem ott husosabb..Sajnálom, ha ez nem tetszik valakinek. Pedig normálisan húzom fel a nadrágot, nem húzok még rajta jó sokat,hogy direkt vágódjon be ott.-.- Ha valakinek nem tetszik

Akkor ne nézzen rá. Azért, sok ember szerintem is elég álszent. Akkor ilyen szempontból a nagyobb mellű lányok is mindig csak zsákban menjenek utcára. -.-"

Emberek vagyunk, nem ciki.

2011. júl. 9. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:
én a cica nacin keresztül enném a punciját ,egyáltalán nem gáz
2011. júl. 9. 22:40
 15/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 17:24

Ugyanez, hasonlóképp én is vékony alkatú vagyok, és húsosabb ott lent, így van egy két olyan ruhadarab, ami bevág, vagy jobban láttat. Nem a méret és nem a fazon a probléma, hanem ilyen ott is kész. Sztem is álszentség az mondani h gáz, és azt sem értem, miért kell ezen csodálkozni.

És akinek eláll a füle, huzzona fejére zacskót, akinek szép, kerek cicije van, vegyen fel garbót. Kétlem.

És sztem naagyrészt lányok mondják, h gáz, egészséges férfi ember nem fogja erre azt mondani.

És akinek nem tetszik, hát legyen, biztos ő tökéletes. Na ezt is kétlem. Szóval mindenki örüljön annak, amije van, sé nem kell hülyeségekkel egymást frusztrálni.

2011. júl. 11. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!