Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül? Én csinálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül? Én csináltam rosszul vagy valami bajom van?

Figyelt kérdés
Barátommal már elég jól áll a kapcsolatunk és eddig nem csináltam de úgy gondoltam kipróbálom előtte, mielőtt odajutnánk a barátommal és megpróbáltam ujjazni magam de... nem élveztem el tőle :S :S :S Félek, hogy ha odajutunk neki sem sikerül elérnie :S
2011. júl. 9. 11:01
 1/6 mimano ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem ismered a saját testedet? Akkor még felejtsd el minden ilyesmit.
2011. júl. 9. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát elárulom: én mind a mai napig nem élvezem, de egyáltalán nem, hogy ha magamat ujjazom... De amikor a barátom, hááát... Néha még sokkal-sokkal jobb is, mintha egyéb testrészével csinálná:))) Szerintem nálad sem lesz gond, csak engedd el magad.

21L

2011. júl. 9. 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. De igen ismerem a testem és a csiklózástól sikerül, de az ujjazást most próbáltam, először és megijedtem, hogy ott nem sikerült.
2011. júl. 9. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak pedig nagyon köszi *.* remélem, hogy nem lesz baj. :)
2011. júl. 9. 11:17
 5/6 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Hát figyelj.. a hüvelyed felső falán van egy kis dudor az a g-pontod kb 2-3 centire a hüvelyedben.. Ha azt jobban ingerled, akkor elélvezel tőle. Mondjuk fura, hogy még nem ujjaztad magad, mindegy. Előbb tapasztald ki ezt, és utána feküdjetek le a barátoddal, mert akkor majd tudod, hogy mit hogyan csináljon.
2011. júl. 9. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért nem ujjaztam mert elég volt a csiklózás XD De köszönöm a választ és ezt fogom tenni. :)
2011. júl. 9. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!