Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Valakivel fordult már elő, hogy a párja
felvetette egy harmadik személy "becsatlakozását" a
szexben? Hogy fogadtátok? Mi lett belőle? Hogy lehet ezt
kényelmetlenül tálalni?
Ha ismered a párod és tudod róla, hogy nem lenne benne ilyesmiben, szerintem meg se említsd neki.. Ha viszont tudod, hogy bevállalósabb fajta, akkor szerintem benne lenne, mondjuk sztem ebben az esetben simán kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e. Én például nem tudnám elviselni ha a párom egy másik lányt is dugna/kényeztetne mellettem, max ha csak én a lányt.. És a párom se viselné el, ha egy másik fiút én kényeztetnék.
2011. júl. 9. 10:48
Nem és szerintem ha már erre kerül a sor, hogy egy ilyen intim pillanatba bevonjanak egy 3. felet, ott nincsenek valódi érzelmek. Ha a másik belemegy, valószínűleg az ő részéről sincsenek komolyabb, mélyebb érzések.
Kényelmetlenül nem tudod tálalni, mivel vagy elküld a francba a lány, vagy elkezdi emészteni magát, h nem elég jó... utolsó esetben pedig belemegy, mert ő sem érez nagyon mélyen a párja iránt, és ha már feldobta, akkor nem hagy ki egy ilyen kalandot.
2011. júl. 9. 10:49
3/9 A kérdező kommentje:
A szerelem az maximális mindkettőnk részéről az biztos,csak jó lenne feldobni egy kicsit...engem az sem zavarna ha én csak "néző" lennék...:)Vagy tudnátok mondani egy pár tippet mivel tudnék feldobni egy amúgy sem unalmas kapcsolatot!?(sexben)
Te fiú vagy vagy lány? Gondolom fiú, de inkább megkérdem.
Még néhány kérdés.
3. személynek lányt vagy fiút szeretnél?
Mondjuka, ha fiút. Az izgatna, ha egy másik pasi megdugná a barátnődet? Vagy a te örömödre szeretnél fiút, akivel dugnátok egymást a barátnőd előtt? A barátnődnek könnyen lehet, hogy tetszene. A kérdés az, hogy te szeretnéd-e ezt?
Lányt szeretnél? A barátnőd kavarna vele? A barátnőd biszexuális? Neki ez jó lenne?
Lányt szeretnél, akit te dugnál meg? A barátnőd ennek aligha örülne.
2011. júl. 9. 11:56
5/9 anonim válasza:
Előfordult..habár én vetettem fel pasinak,nem ő..:)
2011. júl. 9. 13:54
velem még nem fordult elö,meg remélem nem is kerül ilyesmire sor.szerintem az ilyenek közt már nincs szerelem.bár is én nem szivesen nézném ha például a párom mellettem egy másik nöt simogat,kényeztet,csókolgat...meg szerintem ez forditott esetbe is igy lenne
2011. júl. 9. 14:36
A lányokat nem zavarná, ha egy jóképű pasi menne harmadiknak, persze ha bejön is nekik:)
2011. júl. 9. 14:46
8/9 A kérdező kommentje:
És valakinek tapasztalata van ezen a téren?
9/9 anonim válasza:
Ha jóképű és nagy a himbilimbije akkor nekem tök mindegy. végül is ha nem vele képzelem el a jövőmet akk próba cseresznye.Viszont ha őőő életem szerelme és neki is én akk szerintem gondoljátok végig hogy ki és mit rontott el a kapcsolatotokban hogy egy harmadik félnek is be kell kapcsolódnia.
2013. dec. 2. 15:41