Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Mit tennetek/hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mit tennetek/hogyan reagalnatok, ha a sracrol, akivel jartok, vagy csak nagyon megkivantatok es le akartok fekudni vele, kiderulne, hogy mereven kicsi es vekony a penisze (mondjuk 10 cm hosszu es 3 cm az atmeroje)?

Figyelt kérdés

Mi lenne az elso reakcio? Csalodnatok? Kiabrandulnatok? Megszunne a vagy? Elvenne a kedveteket? Esetleg rogton fakepnel hagynatok? Nevetsegesnek tartanatok? Vagy nem erdekelne, ugyanugy kivannatok?

Szeretnem, ha mindenki jol vegiggondolna, belekepzelne magat a szituacioba es tenyleg OSZINTE valaszt adna!

2011. júl. 9. 10:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigi valaszokat!

Nekem egyebkent ennel nagyobb az intim meretem, de nagyon nem vagyok vele elegedett, gatlasos vagyok miatta es sokszor elszalasztottam a lehetoseget, hogy baratnom legyen (vagy akar csak alkalmi kapcsolat)!

Azert ekkora meretet adtam meg, mert ezt azert mar a legtobben tenyleg a "kicsi" kategoriaba teszik, es kivancsi voltam a reakciokra...:)

2011. júl. 11. 09:18
 12/13 anonim ***** válasza:
miért a tiédnek milyen a mérete?
2011. júl. 11. 10:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Itt be merem vallani: mereven kb. 15 cm hosszu es 3,5 cm az atmeroje! En nagyon kicsinek latom, ha ranezek, de ami meg jobban zavar, hogy lankadtan nagyon picikere es vekonyra osszemegy, mint egy kisgyereke...:(

Eleg gatlasos es szegyenlos vagyok miatta, emiatt mar nagyon sok lehetoseget elpuskaztam a lanyoknal, amitol meg persze meg inkabb baleknak erzem magam... tudom, hogy nem kene ezen agyalnom, de olyan nehez rola leszokni!:)

De orulok a sok pozitiv valasznak (remelem oszintek is), lehet, hogy tenyleg csak mi, fiuk csinalunk ebbol ekkora ugyet...

2011. júl. 11. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!