Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus? Nem kerek lenezo valaszokat.
Szijasztok.
Par napja a baratom megujjazott es 2 ujjal, elegge gyorsan csinalta.. meg nem volt ilyen erzesem mint most, mivel szuz vagyok... olya ln erzes wolt hogy osszerandul a testem.. de nagyonjo erzes wolt.. csak nemtudom mi az..:/ nagyon benedwesettem ezert konnyuwolt gyorsan csinalnia.. ertepmes, nem lenezo valaszokat kerek...;) koszi.
BARATOM.. NEM BARATNOM.... olwasni tudni kene ekezet nelku is..
amm 15/L

Érdekes, én mindig tudok ájfónról hejjjjesen írni. Minden betű rajta van a virtuális billentyűzetén, nem tudom mi akadályoz meg abban, hogy használd is őket.
Nem az ékezetekről van szó, hanem arról, hogy nem tudsz írni.

Lehet, hogy ujjazással eljuthattál a hüvelyi, G pont ingerlésig. A G terület a hüvely felső-elülső oldALÁN VAN, KÖZÉPVONALBAN. a NŐK RELATÍV KISEBB SZÁZALÉKA TUD ÍGY (IS) ELJUTNI AZ ORGAZMUSIG. lEHET, HOGY A SZERENCSÉSEBBEK KÖZÉ TARTOZOL. éS, HA VALÓBAN ÚGY VAN, AHOGY LEÍRTAD, NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL KÖZÖSÜLÉS (DUGÁS) KÖZBEN IS EL FOGOD TUDNI ÉRNI AZ ORGAZMUST. Hú, most vettem észre, hogy bekapcsolva felejtettem a nagy betűk billentyűt. Ne haragudjatok, nem írom újra. :-(
Szexa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!