Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orgazmus? Nem kerek lenezo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus? Nem kerek lenezo valaszokat.

Figyelt kérdés

Szijasztok.

Par napja a baratom megujjazott es 2 ujjal, elegge gyorsan csinalta.. meg nem volt ilyen erzesem mint most, mivel szuz vagyok... olya ln erzes wolt hogy osszerandul a testem.. de nagyonjo erzes wolt.. csak nemtudom mi az..:/ nagyon benedwesettem ezert konnyuwolt gyorsan csinalnia.. ertepmes, nem lenezo valaszokat kerek...;) koszi.

2011. júl. 9. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2011. júl. 9. 08:54
 2/11 A kérdező kommentje:
-.-"
2011. júl. 9. 08:56
 3/11 anonim válasza:
Igen, ez valóban orgazmus volt. Hány éves vagy?
2011. júl. 9. 09:03
 4/11 anonim válasza:
ez az orgazmus, de miért a barátnőd csinálta? Ezt a pasidnak kellett volna.... Ja és hányéves vagy?
2011. júl. 9. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:
2011. júl. 9. 09:50
 6/11 A kérdező kommentje:

BARATOM.. NEM BARATNOM.... olwasni tudni kene ekezet nelku is..

amm 15/L

2011. júl. 9. 10:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo... telefonrol vagyok.. nen lehet heluesen irni mivel iphone telefonon nem valami jo irni...
2011. júl. 9. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Érdekes, én mindig tudok ájfónról hejjjjesen írni. Minden betű rajta van a virtuális billentyűzetén, nem tudom mi akadályoz meg abban, hogy használd is őket.

Nem az ékezetekről van szó, hanem arról, hogy nem tudsz írni.

2011. júl. 9. 13:30
 9/11 anonim válasza:
a 3. Vagyok. Elnéztem, ez van de azért nemkell bunkó lenni!
2011. júl. 9. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ujjazással eljuthattál a hüvelyi, G pont ingerlésig. A G terület a hüvely felső-elülső oldALÁN VAN, KÖZÉPVONALBAN. a NŐK RELATÍV KISEBB SZÁZALÉKA TUD ÍGY (IS) ELJUTNI AZ ORGAZMUSIG. lEHET, HOGY A SZERENCSÉSEBBEK KÖZÉ TARTOZOL. éS, HA VALÓBAN ÚGY VAN, AHOGY LEÍRTAD, NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL KÖZÖSÜLÉS (DUGÁS) KÖZBEN IS EL FOGOD TUDNI ÉRNI AZ ORGAZMUST. Hú, most vettem észre, hogy bekapcsolva felejtettem a nagy betűk billentyűt. Ne haragudjatok, nem írom újra. :-(

Szexa

2011. júl. 9. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!