Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért késik ennyit a menstruác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik ennyit a menstruációm az első együtt létek után?

Figyelt kérdés
először csináltunk a barátommal 18.án először annyira nem fájt nem is véreztem két héttel ezelőtt csináltunk még2x,megnéztem a gumit engettem bele vizet és nem voltak lyukasak meg mindig kiküldtem kezet mosni és 6 napja késik.:S van egy két pattanásom a hasam néha néha picit fáj meg néha a melleim is fájnak. most akkor mi van miért késik ennyit :(
2011. júl. 9. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Mert lehet csak nem állt be, de az is lehet, hogy az idegességtől késik!!!
2011. júl. 9. 08:41
 2/6 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, augusztusba lesz hogy 4 éve meg van. és hát az utóbbi időbe ilyen 1-2 napokat késett.. :/ és nem tudom most mi lehet, mondták a barátnőim hogy az első együtt létek után lehet majd késik .. de ennyit ? :/
2011. júl. 9. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem csak spontán ujjazás után is majdnem 2hetet késett... ha a gumi nem lyukas nemhiszem h terhes vagy de ha az megnyugtat akkor vegyél 1tesztet
2011. júl. 9. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
pontosan azért, mert először csináltátok, a szervezet ilyenkor kicsit megbolondul és késhet vagy előbb is megjöhet. De nyugi be fog állni a menstruációd. Nekem is így volt, új kapcsolatok, első szex alkalmával általában bolondozik egy kicsit a szervezet és miután megszokta a "ritmust" minden beáll. Nyugi :)
2011. júl. 9. 09:48
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyosak vagytok. barátnőim is ezt mondták vasárnap lesz egy hete hogy késik. szerintem hétfőn be megyek veszek valami tesztet. de akkor is picit félek.. :/
2011. júl. 9. 09:52
 6/6 A kérdező kommentje:
na szupi ma meg is jött. :) 6 napot késett !! de hál isten meg jött ) köszönöm amúgy nektek. ;)
2011. júl. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!