Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Fiúk hogyan reagáltok az ilyenre?
Figyelt kérdés
Lány elmegy hozzád csókol, rádül, símogat, nyalogatja a hasad, aztán egy "jó éjt" puszival hazamegy?
Kiakadnátok v ettől még izgalamasabb lesz?
2011. júl. 9. 02:01
1/17 anonim válasza:
elég rossz lenne, sztem legalább 1orgazmus a csaj felől menyjen, akkor lenne izgalmasabb,(fiúnál vagy mind2őnél már nem izgalmas)
de így kiakadás,...én nem izgatnék fel senkit úgy h. nem lenne belőle semmi "se nekem, se neki"
2/17 anonim válasza:
Ezt a nők szeretik, utána meg otthon megy a maszti, bár inkább csak magukat csigázzák fel.
3/17 anonim válasza:
azér na haza se engedném nemám otthagy már ha elkezdi.....
4/17 anonim válasza:
Arra gondolnék,hogy így jár az,aki 14 évessel kezd.
Egyébként meg nem sietek sehova,uh előbb utóbb belelógatnám úgyis,de a leírtaktól nem lenne izgalmasabb.
Egyértelműen műbalhé lenne a részedről.
5/17 anonim válasza:
Hús-vér pasi biztos bezárná a csaj előtt az ajtót... :)
6/17 anonim válasza:
Nálam pl a csaj kérte meg h zárjam be az ajtót xD
7/17 anonim válasza:
Csak azért,hogy ne tudj menekülni,ha meglátod mit rejt a bugyelláris...
8/17 anonim válasza:
ŐŐŐ nem,hanem h nehogy a szülők ránk nyisonak xD
9/17 anonim válasza:
=) Ez önzőség...lehet,hogy a szülők is beszálltak volna...
10/17 anonim válasza:
Hát remélem nem xD ők ottvanak egymásnak xDD amugy az előző 3is énvoltam xD
Rich
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!