Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap meg szeretném lepni a barátnőmet valami izgis, szuper dologgal sex előtt vagy közben. Tudtok nekem tippeket adni? Lányok nektek általában mi jön be?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 00:32
1/12 anonim válasza:
mire bukik a csaj?Mien beállítottságu?
Ha pl szereti a kosztümös játékot,öltözz batmannek,vagy TV szerelönek.:D
Ha szereti a kényeztetést nyelvel,kend be tejszinhabbal.
Ezt neked kell tudni mi jön be neki
2/12 anonim válasza:
Mondjuk, ha odaérnék, és egy kis vacsorával fogadna. Azt nagyon díjaznám. Gyertya sem hiányozhat.
3/12 anonim válasza:
Hú nekem egy olajfoltos félmeztelen autószerelő nagyon bejönne ha már beöltözésről van szó:D
Szagatott farmer,összekent arc...aztán ő kenheti össze az enyémet:D
22/L
5/12 anonim válasza:
Pincér?
Te mivel lennél összekenve?Csokiöntettel?:)
Egyébként az sem rossz,sok helyes pincért láttam már,van benne fantázia...a kis kötényke alatt:D
6/12 anonim válasza:
Kötényke alatt llenne a kolbász.:D Tejszínnel,vagy mustárral tálaljam?
7/12 A kérdező kommentje:
Amugy a párom is és én is pincérek vagyunk :D :D
2011. júl. 9. 00:56
8/12 anonim válasza:
Tejszines kolbász még nem ettem.Majonézzel ha lehet:D
Na jó,de elnézést az offért,látszik,hogy már késő van!
Jó éjt minden autó/csapszerelőnek és...pincérnek;)
Kérdezőnek meg sok sikert!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2011. júl. 9. 00:58
10/12 anonim válasza:
Legyél a szobába szex előtt 10perccel egy másik nővel az ágyban.. biztos elég "meglepő"lesz :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!