Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a mélytorkozás jobb érzés mint a sima orál?
Figyelt kérdés
Miben jobb érzés?Kort is írjatok..:D2011. júl. 9. 00:13
2/10 anonim válasza:
Igen,jobb érzés.
De ha kinyalod a seggemből a szart az még jobb.Mert másnap elmesélve a haveroknak tudunk majd min röhögni.
21/F
4/10 anonim válasza:
Melyik jobb érzés?Ha szivom a csiklód,vagy csak nyalogatom?
5/10 anonim válasza:
Miért kell hülyéskedni?Nem vaghytok elég komolyak ahoz,ha egy nő kérdez szexuális témába,normálisan válaszoljatok?
Sok gyerekes nyomi.
Egyébként az én barátom jobban szereti a mélytorkozást.
Gondolom mélyebben van a pénisz és szűkebb helyen mintha csak simán a szádba lenne.
6/10 anonim válasza:
Maga a tudat, hogy milyen mélyre megy .. esetleg tövig is.
7/10 anonim válasza:
A páromnak nem jön be a mélytorok,mert falnak ütközik.De lehet,hogy én vagyok a béna? :o
8/10 anonim válasza:
Nekem még egyikben sem volt részem...:'(
9/10 anonim válasza:
a falnak ütközik-> az a nyelved, nem nyújtod ki előre, ha úgy próbálnád és lassan engedné le, nem lenne "fal", persze nem lógó nyelvvel kell csinálni hanem mikor lassan engedi be akkor te is lassabban, fokozatosan húzod vissza a nyelved, mire tövig bent lesz, fal se lesz neki, és akkor élvezni is fogja,...sztem jobban
10/10 anonim válasza:
úgy csináltam,nem tudom a torkom zavarta....mindegy nem erőltetem,annyira nem volt jó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!