Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan nyalták már ki a puncidat?
Figyelt kérdés
közülük:
hánnyal szexeltetek?
hányan voltak szüzek?
hánnyal élveztetek el?
hányan feküdtek le veled, de nem nyaltak ki?
hány éves vagy most?
2011. júl. 8. 23:51
21/26 anonim válasza:
Egyel szexeltem, de elégedett is vagyok vele.;)
De nem volt szűz!
Vele minden alkalommal elélveztem/elélvezek. ;)Egyedül Ő az aki kinyalta a puncimat nem is egy alkalommal.:) Nos, a korom maradjon titok.:P Egy igazi nő soha nem árulja el a korát. :)
22/26 anonim válasza:
Hárman.
Kettővel szexeltem.
Egyik sem volt szűz.
Csak egyel élveztem el (de nyalástól nem tudok, csak szextől.)
Nem volt olyan aki csak lefeküdt velem, de nem nyalt ki.
17 vagyok.
23/26 anonim válasza:
hánnyal szexeltetek?1
hányan voltak szüzek? 0
hánnyal élveztetek el? 1
hányan feküdtek le veled, de nem nyaltak ki? 0
hány éves vagy most?16
24/26 anonim válasza:
230 an dugtak meg 120 an nyaltak ki és a kurv a any ád
25/26 anonim válasza:
egy valaki nyalt ki, csak vele szexeltem senki mással, nem volt szűz(de én igen ) úgy kinyalt hogy azt se tudtam milyen bolygón vagyok,4 szer élveztem el egymás után valami elképesztő érzés volt.19 éves vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!