Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok az gáz ha 18 évesen 12...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok az gáz ha 18 évesen 12 cm -es a farkam? Attol félek hogy kinevetnek ez miatt a lányok!

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 23:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Pont ezt mondtam most se a lányok nevetnek ki.

(14 cm-es vagyok)

2011. júl. 9. 00:28
 12/32 anonim ***** válasza:
89%
én 20 vagyok,és 13 centi a farkam:S és, akk ne legyen barátnőm?! mert van és nagyon szeret, nagyon jól elvagyunk együtt, és a szexuális életünk is megfelelő. nekem is komplexusom volt az átlagos alatti méretem miatt, gáznak tartottam. én még szex elött mondtam neki, és azt mondta nem érdekli, szeretne velem lefeküdni. utána félve, de megkérdeztem h milyen volt, pozitív visszajelzést kaptam, rám mászott megint;):D lehet h a fiók kiröhögnek, meg a ribanc csajok, de az a lány aki szeret és megbecsül az nem fog, hidd el:) am meg nem tudom miért cikizik a másikat ezért, nem tud mit tenni vele az ember, ekkorára nött, akkor ekkora a farkunk. senkit nem láttam még akit azért piszkáltak vna mert 41 es lába van és nem 44es, azt sem tudja befolyásolni az ember, mintahogy a farka hosszúságát sem...
2011. júl. 9. 11:43
 13/32 anonim ***** válasza:

Azt hallottam, hogy a méret, már a fogantatáskor eldől, mert neked is akkora lesz, mit valamelyik ősödnek, és ezen nem lehet változtatni.

mellesleg, 13-15-ig van az átlagos méret.

és az előttem felszólalóknak mind igaza van, ha a lány szeret nem fogja érdekelni

2011. júl. 9. 12:08
 14/32 anonim ***** válasza:

"émmeg 80 éves vagyok és 81 centi. énnyertem!"

00:00

a szőrt mérted rajta???:P

2011. júl. 9. 12:40
 15/32 anonim ***** válasza:
00:27 eltalálta, hogy értettem, igen. 10-11 még okés, az alatt igazából már problémákat okozhat a közösülésnél. Tény, hogy átlagon aluli, de még lehet vele szeretkezni.
2011. júl. 9. 13:32
 16/32 PerverzcsajXD ***** válasza:
26%
szerintem gáz. :D 17/L vagyok és az utolsó pasi akivel lefeküdtem 18 éves volt és 17cm-es...
2011. júl. 17. 15:40
 17/32 anonim válasza:
az en farkam meg majdnem 10 centi es tudok vele kurni
2011. júl. 17. 15:58
 18/32 anonim ***** válasza:
Figyelj! Teljesen normális mindened. Ne parázz! ;) /L
2011. júl. 17. 16:08
 19/32 anonim ***** válasza:

Egy kis méretű, merev pénisz ugyanazt a funkciót tölti be, mint egy nagyobb pénisz. A női hüvely bármely péniszmérethez alkalmazkodik, s minthogy a hüvelyfalak alig tartalmaznak idegvégződéseket, a nők élvezete nem annyira a péniszmérettől függ, mint inkább a hüvelyt körülvevő izmok erősségétől, valamint pszichogén tényezőktől. Ugyanez érvényes az anális közösülés élvezetére. A végbélnyílás záróizmain túl, a végbélben már semmit nem lehet érezni. (Ez az oka annak is, hogy miért nem érzik az esetleges sérüléseket, amikor hosszú és kemény tárgyakat vezetnek a végbélbe.)

Nem a hüvelyben vannak az érzőidegek hanem a csiklónál... meg odavan irva h alkalmaszkodik..:D

2011. júl. 17. 16:23
 20/32 anonim válasza:
nagyongaz te joég minimum 40-50cm-mek kéne lennie h ne nevessenek:DDD
2011. júl. 17. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!