Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgazmusom. Mit tegyek?
hello; 22éves lány vagyok, volt már pár partnerem, voltak hosszabb kapcsolataim is; próbáltam az önkielégítést is kézzel; ..stb; de sehogy nem sikerült eljutnom a végére, nem volt orgazmusom.egyre jobban félek, h nem vagyok rá képes..
Mit tegyek?
kényszerből nem jó semmit se csinálni, így van ez az onanizálással is...
teljesen át kell adnod magad az érzésnek hogy elérd a kívánt hatást. Szerintem előtte egy kicsivel több előjáték, valamint ha van barátod, akkor megkéred hogy izgassa a csiklód de egyébként is fogja tehát...
Egyébként meg ettől nem kell félni hogy már akkor nem is lehet stb...mert ha nem is most...de valamikor biztos elélvezel:)
17/F
csak nem a megfelelő emberekkel próbálgattad. masztival nekem is csak pici orgazmusaim vannak, afféle "altató orgazmus", mert utána jobban alszom tőle :)) összesen (azt hiszem) 6 partnerem volt eddig, ebből csak eggyel tudtam elélvezni: a jelenlegi párommal. vele is sok türelem kell hozzá, mert néha nagyon lassan megyek el, akkor is csak csiklóval. natúr szex olyan kis kellemes, de semmi extra.
21/n
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!