Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire sós izű a p*ncija?
A barátnőmet egyszerűen nem tudom kinyali annyira sós,nemhogy csak érzem rajta a sós ízt hanem annyira sós hogy a nyelvem nembirja elviselni!Legutóbb is az első nyelvcsapásnál már annyira sós lett hogy kénytelen voltam a lepedőbe megtörölni a nyelvem mert olyan rossz volt!
Valamivel tudnék enyhíteni rajta?
cukrozd meg:D:D
egyébkétn étrendtől is függ, elméletileg ha ananászlevet piál attól édesebb lesz. nem próbáltam. itass vele, hátha.
Első: xDD jót nevettem!
Második: teljesen átlagos kajákat eszik és fürdés után is ilyen!
Na de azért ne vicceskedjük el!:)
"Különben én egészséges vagyok,meg rendstezeresen tisztálkodok, és azt monda a pasim, hogy fincsi édeskés ízű a puncim."
Ez aztán a közérdekű infó. De mégis miért kellett ezt megosztani?
Kb semmi értelme nem volt.
Ha fürdés után sem jobb a helyzet, akkor ne nyald. Esetleg ellátogathatna dokihoz, mert a normális hüvelyváladék inkább savanykás ízű a tejsav miatt.
Legutóbb is az első nyelvcsapásnál már annyira sós lett hogy kénytelen voltam a lepedőbe megtörölni a nyelvem mert olyan rossz volt!
Hogy te mekkora paraszt vagy. :P
A lány meg használjon Lactacyd Feminát.
ne engedd, hogy csipszet zabáljon :D gyümölcsök, zöldségek, és édesebb lesz
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!