Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ennyire sós izű a p*ncija?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire sós izű a p*ncija?

Figyelt kérdés

A barátnőmet egyszerűen nem tudom kinyali annyira sós,nemhogy csak érzem rajta a sós ízt hanem annyira sós hogy a nyelvem nembirja elviselni!Legutóbb is az első nyelvcsapásnál már annyira sós lett hogy kénytelen voltam a lepedőbe megtörölni a nyelvem mert olyan rossz volt!

Valamivel tudnék enyhíteni rajta?

2011. júl. 8. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hozz tequilát meg citromot :DD
2011. júl. 8. 22:35
 2/9 szamóca.. ***** válasza:

cukrozd meg:D:D

egyébkétn étrendtől is függ, elméletileg ha ananászlevet piál attól édesebb lesz. nem próbáltam. itass vele, hátha.

2011. júl. 8. 22:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Első: xDD jót nevettem!

Második: teljesen átlagos kajákat eszik és fürdés után is ilyen!

Na de azért ne vicceskedjük el!:)

2011. júl. 8. 22:37
 4/9 anonim válasza:
Lehet nem tisztálkodik rendesen, vagy valami fertőzése van. Probáljátok kádban és mikor kicsit "kiáztok", akkor nyald ki, és ha akkor is sós, akkor ez van.Különben én egészséges vagyok,meg rendstezeresen tisztálkodok, és azt monda a pasim, hogy fincsi édeskés ízű a puncim.
2011. júl. 8. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs lehetőségünk közös fürdésre!
2011. júl. 8. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:

"Különben én egészséges vagyok,meg rendstezeresen tisztálkodok, és azt monda a pasim, hogy fincsi édeskés ízű a puncim."

Ez aztán a közérdekű infó. De mégis miért kellett ezt megosztani?

Kb semmi értelme nem volt.

Ha fürdés után sem jobb a helyzet, akkor ne nyald. Esetleg ellátogathatna dokihoz, mert a normális hüvelyváladék inkább savanykás ízű a tejsav miatt.

2011. júl. 8. 23:06
 7/9 Vérgibbon ***** válasza:

Legutóbb is az első nyelvcsapásnál már annyira sós lett hogy kénytelen voltam a lepedőbe megtörölni a nyelvem mert olyan rossz volt!

Hogy te mekkora paraszt vagy. :P

A lány meg használjon Lactacyd Feminát.

2011. júl. 9. 00:18
 8/9 anonim ***** válasza:

ne engedd, hogy csipszet zabáljon :D gyümölcsök, zöldségek, és édesebb lesz

21/n

2011. júl. 9. 13:37
 9/9 anonim válasza:
ne engedd meg neki h chipset dugjon fel magába xDDDD
2011. júl. 12. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!