Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudható egy pasiról, hogy biszex?
Figyelt kérdés
Hogyan deríthetem ki?2011. júl. 8. 22:33
1/8 anonim válasza:
megkérdezed?
a viselkedése vagy ha nem azon akkor nem tudom.
2/8 anonim válasza:
Húúú..hát ezt nagyon nehéz kideríteni! Nekem van biszex pasi ismerősöm és tök ugyanúgy néz ki külsőre mint egy full hetero...
Ezt beszélgetés nélkül nem valószínű hogy ki tudod deríteni, hacsak nem fordul meg a pasik után, vagy nem jegyez meg dolgokat róluk!:DDD
3/8 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ! Ez nagy kár:( Az a bajom, hogy meleg sráccal nem csinálnám, de bivel igen. Csak hát a netes társkeresőkön amit láttam, azok mind melegnek tűntek.
2011. júl. 8. 22:40
4/8 anonim válasza:
Hogy nemcsak nőkbe dugja a micsodáját hanem pasikba is vagy más pasi dugja belé a micsodáját.
Ilyenkor egyértelmű más jel ha nem mondja nincs vagy nem észrevehető.
5/8 anonim válasza:
Egyébként meleggel miért nem és bivel miért igen? én bi vagyok de emberfüggő hogy most kivel igen vagy nem, nem hovatartozás kérdése nálam legalábbis.
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsóra írva:
Akiket látok melegeket, azok engem taszítanak. Ezért nem.
FIÚVAL és nem egy lányos fiúval akarom.
2011. júl. 8. 23:02
8/8 anonim válasza:
nem minden meleg lányos.. hülyeség aki kitalálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!