Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek van ebben kivetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ebben kivetni való?

Figyelt kérdés
Ha a lány orális kielégítés közben az ujját feldugja és izgatja a prosztatát.
2011. júl. 8. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát...khm.

személy szerint biztos pofán vágnám a barátnőmet ha orális szex közben felnyúlna a seggembe!

2011. júl. 8. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
ki elégít ki kit?
2011. júl. 8. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Furcsa,de hozzá lehet szokni.Vannak pasik akik szeretik,ettől még nem b*zik...de ha ott lehet elérni azt a pontot,aminek a stimulálásával nagyobbat élvez,akkor hajrá.
2011. júl. 8. 22:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló, nem tudom,

De szerintem azt irtam hogy HA A LÁNY .... gondolom következik hogy a lány elégíti ki :D

2011. júl. 8. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:

ne haragudj, ez nem feltétlenül egyértelmű, nem kell rögtön hülyének nézni. én is így gondoltam, de biztos, ami biztos alapon megkérdeztem, bocsánat.

egyébként meg ezzel nincs semmi baj, sokan élvezik azt attól még, hogy nem meleg az illető. ha neked nem tetszett, akkor mondd meg neki, biztos hallott róla valahol és úgy gondolta, kipróbálja, hátha neked is tetszik. nem kell ezen kiakadni.

2011. júl. 8. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
csaj vagy?
2011. júl. 8. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én párom is szereti,de mivel hülyén éreztem magam,hogy ujjazok egy pasit,így szülinapjára megleptem egy prosztataizgatóval.csak be kell dugni,rezeg,én meg csinálhatom a dolgom.tényleg sokkal nagyobbat élvez.és ez örömmel és elégedettséggel tölt el engem is.
2011. júl. 8. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:

úúú Felnyulna a seggembe jóég szerintem megíjednék 1.

2. eszembejutna az urológiai élmény ami rettenetes

2011. júl. 8. 23:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!