Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha állandóan áll a farkam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában órákon keresztül áll a péniszem, a leglehetetlenebb időpontokban... Nem mondom, hogy egész nap de nagyon-nagyon sokat... Ennyit sztem normális esetben nem kéne. Sokszor tényleg zavaró, pl. ha a főnökömmel beszélek épp, és elkezd állni.... Egyrészt a figyelmem eltereli, másrészt látható is a dolog... Szerintetek mit tegyek ? Mi lehet ennek az oka ?2011. júl. 8. 20:02
42/47 anonim válasza:
Én soha nem vittem tornára felszerelést, mert volt pár csinos lány osztálytársam és ezért végig merevedésem volt. Ez ülve kevésbé volt ciki. Bár így is szinte mindig lebuktam.
44/47 anonim válasza:
Raengeded a hideg vizet elmegy a kedve az agaskodastolxD
45/47 anonim válasza:
A Kovihoz most már a 18/5 se elég, most már 20/5 kell. Azért nem hiszem hogy a kérdező azzal mászkálna, mert már megerőszakolták volna.
46/47 A kérdező kommentje:
18/6 van nekem :D Kovival hol lehet felvenni a kapcsolatot ?
2011. júl. 12. 12:03
47/47 anonim válasza:
Srácok!
Így volt ez ötven évvel ezelőtt is, pontosan így. Volt BKV, volt 6-os busz. Csak NET nem volt, a többi igaz. Nekem elhiheted, mert így volt, sőt, még ennél is jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!