Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavar ha a barátotok megjegyzi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar ha a barátotok megjegyzi más nőre, hogy dögösen néz ki? És ha a barátnőtök más férfire?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 19:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20:16-os! Egyetértek Veled!;) A kedves válaszoló szép álomvilágban él ... :D Biztosan még fiatal. Ellenkező esetben józan ésszel végiggondolva tudná, hogy olyan nincs, hogy egy embernek csak a párja legyen szép és szexis ... :-) Az már egy másik kérdés, hogy a párját szereti, normális esetben hűséges is marad hozzá és a szíve mélyén a párját tartja a legvonzóbb férfinak/nőnek a világon...
2011. júl. 8. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:
olyan nincs,hogy valakinek csak 1 ember tetszik.el vagy tévedve vagy nagyon nagy az egód
2011. júl. 8. 20:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem az mondom, hogy nem látja a szépet. Nyilván látja, de nem olyan szinten, hogy tetszik és kellene neki. Szerelmes belém, tehát engem lát a legszebbnek. Azt meg nyilván eltudom dönteni, hogy nekem ki tetszik és ki nem....
2011. júl. 8. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:
tetszeni tetszik neki hidd el. nekem is tetszik más pasi mert jól néz ki . de a pasiknál máshogy van az sem biztos,hogy téged lát a legszebbnek.
2011. júl. 8. 20:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy a párod megállapítja egy másik nőről, hogy dögös, nem feltétlenül azt jelenti, hogy tetszik neki, csak azt, hogy látja a szépet...
2011. júl. 8. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért tesztek fel ilyen kérdést, ha ugyanolyan egyhangú válaszokat vártok? Nem kell rögtön lehurrogni, ha valaki más választ ad, mint amit vártok. Senki sem egyforma, csakúgy mint egyik kapcsolatban sincs ugyanolyan értékrend, mint a másikban.
2011. júl. 8. 20:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem azt "hurrogtuk le", hogy téged zavar ha a barátod más lányt szépnek lát, hanem azt, hogy állítod, hogy a párod más lányról nem gondolhatja azt, hogy dögös.
2011. júl. 8. 20:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a szokta mondani a párom egy-két pasira a tv-re, bezzeg ha én mondom valami nőre egyből megsértődik. :S
2011. júl. 8. 22:27
 19/19 anonim válasza:
engem nem zavar ha tényleg szép lányra mondja, de ha vmi partyribancra mondaná tuti nyakon vágnám :D Gondoljunk csak bele, lehet más is dögös rajtam kívül ;) XD najó nem humorizálok :D Hát az én barátom egyáltalán nem szokott ilyeneket mondani, mindig csak nekem bókol, de ha már csak szóba kerül egy másik csaj mit tudom én mondja hogy vmeik csaj oszt társán jót röhögött vagy akármi, akkor mindig úgy nézek rá mintha gyanúsítanám valamivel :D persze ezt csak viccből, igazából nem vagyok féltékeny de utána mindig kapok valami kis ölelést vagy csókot és közli h csak engem szeret ^^ :D
2011. júl. 9. 10:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!