Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok amikor masztiztok, ugye nektek is a végén fehér folyadék az eredmény?
Figyelt kérdés
Jól van már nem kell kinevetni engem, csak kérdeztem és ne nézzetek már bolondnak.:)
De amugy sok folyadék jön ki? Jól van na kussolok már.:)
2011. júl. 8. 19:45
11/21 anonim 

válasza:

nekem zöldes folyadék az eredmény, amikor ugye masztizom
13/21 A kérdező kommentje:
Jaj már itt semmit se lehet tőletek kérdezni.:P:(
2011. júl. 8. 19:59
14/21 anonim 

válasza:

hű hát én már ezt a címet megadtam a zelőző ldat ezesetben a bizotságtól szmélyes elnézésemet kérném szépen!
15/21 anonim válasza:
Igen. :) És nem sok folyadék szinte észre sem venni :) A pasik meg hülyék ehhez :D
17/L
16/21 anonim 

válasza:

Ezt a 67%- os elmeroggyantnak írtad?
:D
17/21 anonim 

válasza:

Látom nem csak a 67-es nem százas!
Zsák a foltját 72-es!
18/21 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:19
Köszi szépen.:)
2011. júl. 8. 20:35
19/21 anonim válasza:
nekem néha kicsit véres, ha nagyon megujjazom magam, amikor nem annyira, csak felizgulok, akkor fehéres. :)
20/21 anonim 

válasza:

igen, fehéres színű a hüvelyváladék. maszti közben is, szex közben is képződik, ez a természetes síkosítód. vannak nők, akiknél spriccel amikor elélveznek (bleh...), de ez elég ritka. és igen, elég sok ez a folyadék (inkább nedv), mert hosszú az út a méhedig, aminek végig sikamlósnak kell lennie az esetleges sikeres szaporodás érdekében
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!