Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz szerintetek? Valaki már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz szerintetek? Valaki már kipróbálta?

Figyelt kérdés

A párommal kipróbálnám a szabadban a szexet. Akár éjjel akár nappal, ahol nem látnak vagy nincsenek is. Valakinek volt már ilyen élménye?

24F

2011. júl. 8. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
A gáz szó gáz, a sex nem az.
2011. júl. 8. 18:03
 2/9 A kérdező kommentje:
ok, bocsi. :) Úgy értettem h nem közönséges-e...
2011. júl. 8. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem csináltam , de kipróbálnám. :)18/L
2011. júl. 8. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak szabadban szexeltem, és jó. :)
2011. júl. 8. 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Biztosan izgalmas, hogy éppen milyen rovar, bogár, hová mászik be, vagy hol, milyen pók csíp meg.

Érdemes megfelelő szakkönyvvel útnak indulni, esetleg célszerű ha valamelyikőtök rovarkutató.

Talán felfedeztek közben egy új fajt. :)

2011. júl. 8. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az erdő közepén, a telihold allatt :D:D xD jó is az
2011. júl. 8. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:

fuckyeahlyány

És van vállalkozó?:P

2011. júl. 8. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi már többször szexeltünk szabadban a párommal, nagyon szeretjük, különleges és izgalmas. Nem gáz, úgy és ott csináljátok ahogy jól esik;)
2011. júl. 8. 18:38
 9/9 anonim válasza:
100%

Én nagyon sokszor csináltam szabadban :) Nézettek körül milyen a terep és csak utána mennyetek. Vigyetek pokrócot, úgy kényelmesebb és megóvhatjátok magatokat a sérülésektől. Mi a sok szúnyog miatt magunkon szoktuk hagyni a pólót, a szúnyogriasztónak elég rossz szaga van és az íze is borzasztó, nem ajánlom :)

17/L

2011. júl. 8. 19:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!