Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha pár órával vissza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha pár órával vissza tudnatok menni az időben, csinálnatok saját magatokkal?

Figyelt kérdés
Én mondjuk simán, pedig nem vagyok meleg. 17/F
2011. júl. 8. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem, mert nem vagyok meleg.
2011. júl. 8. 17:37
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Értelmetlen a kérdésed!
2011. júl. 8. 17:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát te hülye vagy:D
2011. júl. 8. 17:40
 4/15 anonim ***** válasza:
xD Gratulálok megnyerte a világ legnagyobb buz.ija címet. Bas.zdmeg magad HAJRÁ!!!
2011. júl. 8. 17:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Ez egy paradoxon. Sehogy nem tudnád ezt megcsinálni. Ha te visszamész saját magadhoz, akkor lehet hogy az az éned ezért már nem tud visszamenni az időben, mert te (mármint a jövőbeli éned) közbe jöttél. Bonyolult. :)Esetleg ha több idősík van, akkor talán lehetséges.
2011. júl. 8. 17:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Amúgy gondolj bele, fekszel az ágyon egyszer csak megjelenik egy ember aki tök ugyanúgy néz ki mint te és seggberak:D

beteg vagy ember:D

2011. júl. 8. 17:52
 7/15 anonim ***** válasza:
ez bizony tényleg paradoxon. ha visszamennél és megölnéd magad akkor elve h mennél vissza a múltba?
2011. júl. 8. 17:54
 8/15 avieholic ***** válasza:
100%

A nárcizmus és az autofília sokszor jár együtt. No meg rejtett homoszexualitással is. Barátom, nem mondanám, hogy abszolút nem vagy meleg. Ha meghúznád magad, akkor bizony elég sok meleg hajlamod van. Mindegy ki kukiját vágyod az ánuszodba, attól még kuki marad az ánuszodban.

Egyébként nem, nem vonzódom magamhoz szexuálisan.

2011. júl. 8. 17:56
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
azaz én is ezt akartam írni :D ha már eleve a lehetőség felmerül benned az bizony nem jó dolog
2011. júl. 8. 18:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Én simán, végülis én vagyok akivel csinálom:D
2011. júl. 8. 19:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!