Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem hajlamosak a camsexre?
Figyelt kérdés
Miért csak a fiúk, a lányok nem szeretik az ilyet?2011. júl. 8. 16:56
1/11 anonim válasza:
Honnan veszed hogy nem szeretik?14 ilyen lany ismerosom van msn en akibol 6-7 barmikor hajlando erre :)
2/11 anonim válasza:
szerezz egy csaj, ne a monitort tologasd...
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
A szülő meg boldogan veszi meg a kamerát,
egyetlen pici hülyegyerekének...:S
6/11 anonim válasza:
Neked meg ennyire megerőltető normálisan ismerkedni, becsajozni. Vszníű igen, egyszerűbb vmi nő szerű képződányt keresni, aki erre hajlandó azon nyomban.
Félre értés ne essék, nem vagyok ellen, pl kapcsolatban sem, ha vkinek ez bejön, de ez inkább a lustaság ne továbbja, meg a neten való szocializálódás.
7/11 A kérdező kommentje:
hát na mit lehet tenni szeretem a kamerát a speciális tisztítószeremmel kezelni :P
2011. júl. 8. 17:00
8/11 anonim válasza:
őszintén szólva egy ismeretlen farkát verő pasit sokkal kevésbé izgató nézni, mint egy csajt. Gondolom én. :D 19/L
9/11 A kérdező kommentje:
Ha van csaj akkor vegyen fel msn,re, de nem csak akkor ismerkedni is mert kva ronda vagyok csőkarral és nincs egy csajom se. (amúgy az oldal ez az része 18 éven felülieknek van)
2011. júl. 8. 17:22
10/11 anonim válasza:
Nem szeretnék a videofelvételüket viszont látni napiszaron. Épeszű lány ilyet nem csinál el kell hogy keserítselek. Esetleg pár év párkapcsolat után (én még úgy se.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!