Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem para, ha szexelünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem para, ha szexelünk?

Figyelt kérdés

Utazok küldföldre, ahol egy ottani sráccal 1 éve tartjuk a kapcsolatot. Le szeretnénk feküdni egymással, mivel nyaralás lesz, buli stb szerintem nem gond. szerintetek?

L/16 (már nem vagyok szűz) a srác 20.

2011. júl. 8. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj szerintem fiatal vagy....16évesen fiatal lány, az se jó ha már n em vagy szűz az meg pláne nem ha kalandokba akarsz keveredni, csak úgy, szexelni valakivel. De ahogy érzed ebbe én nem szólhatok bele. Ha azt szeretnéd akkor tedd meg.
2011. júl. 8. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Nyugodtan!

De most tőlünk kérsz engedélyt vagy mi?

2011. júl. 8. 16:39
 3/10 A kérdező kommentje:
nem engedélyt kérek, csak kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol.
2011. júl. 8. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Szerintem fiatal vagy csajszi. Anyud tudja,hogy nem vagy szűz?
2011. júl. 8. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen kérdésekben bizonytalan vagy, kérdezd meg anyádat.

.... amennyiben nem mered nála ezt szóbahozni, úgy te is tisztában vagy azzal, hogy ez igen is gáz.

16 évesen azon töröd a fejed, hogy kú.rasd meg magad egy idegennel, akit még sose láttál... szép.

2011. júl. 8. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
just do it! 1 éve tartjátok a kapcsolatot,mért ne lehetne egy jó estétek?nem értem ezt a ok anyáskodó embert,a 16 év már nem kislány...
2011. júl. 8. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Feküdjetek le aludni, tegyétek egymás mellé a laptokokat, ők elintézik egymás között. Te meg fogd a barátod kezét, SEMMI MÁST....
2011. júl. 8. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ennyi sok korlátolt embert... Ha mindketten kívánjátok, feküdjetek csak le. Épp azért, mert fiatal vagy.
2011. júl. 8. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
addig éld ki magad amíg fiatal vagy, és nem köt senki és semmi! Persze csak ésszel! VÉDEKEZZETEK!
2011. júl. 8. 19:03
 10/10 A kérdező kommentje:

1. már többször találkoztunk, csak egy óceán elválaszt minket.

2. szerintem nem anyukámnak kell ezt eldöntenie.

3. kösz, akik normálisan válaszoltak :)

2011. júl. 9. 21:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!