Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokat szexelsz, nem unod meg?
Figyelt kérdés
A párommal szoktunk néha ilyen hosszú hétvégéket tartani, mert ő is dolgozik, én is sokat, és ritkán tudjuk összehozni. Ilyenkor 4 napra bepocolom hozzám, vagy én őhozzá, és minden nap szexelünk 2szer legalább de sokszor 3szor. Mire eljön a vasárnap, már úgy unom mint a baj, egyáltalán nem is kívánom a szexet. Az ilyen hétvégék után 2 szexmentes hétre van szükségem, hoyg visszajöjjön a kívánalmam a szex után. Ez normális? Amúgy imádom a páromat, imádok vele lenni, nem unalmas a szex se (pozitúrák stb) ezért furcsa hogy már a végén inkább nem is csinálnám.2009. márc. 30. 10:35
1/6 anonim válasza:
Van ilyen. Mondjuk ez nincs teljesen rendben... bár nem tudom, hány évesek vagytok.
2/6 anonim válasza:
sztem ez normális,ráun az ember föleg ha sokat van a párjával.sztem 2-3 naponta normális,vagy nem tudom,valamikor mi 2 hetig nem voltunk együtt.
3/6 anonim válasza:
teljesen normális.. pl a csokit is imádom, de ha napokon keresztül csak azt enném, egy időre "elegem lenne" már belőle..ez a szexnél sincs másképp :)
4/6 anonim válasza:
szerintem is normalis. mi pl ha orakon at ucsorgunk a kadban, utana mar rendszerint nem jon ossze meg 1 szeretkezes, vagy ha igen,akkor kicsit unalmas. mar nincs meg az a langolo vonzodas.
de kellenek neha az ilyen hetvegek, az biztos.
5/6 anonim válasza:
A barátommal csak hétvégénként tudunk szexelni a távolság miatt... Akkor mindig bepótoljuk a lemaradást, sokat szexelünk. Viszont amikor nyaralni voltunk 1 hétig akkor volt olyan nap, hogy nem is szexeltünk, ha igen akkor is 1 nap csak egyszer. Szóval szerintem természetes ez...
Nem is baj, ha nem csak a szexről szólnak az együtt töltött napok. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Ááááááááhhhhh köszönöm szépen, nagyon megnyugodtam hogy nem én vagyok átlagon aluli étvágyú, hanem én magam vagy átlagos :) Akkor ezek szerint normális az ilyen sok szex után ha az ember unja már kicsit. Köszi :)
2009. márc. 30. 16:57
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!