Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Megtennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Megtennétek egy srácnak (ha őt ez felizgatná) hogy adtok neki 2 pofont?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ez már az S/M kategória, bár nem hiszem, hisz az sokkal durvább dolgokról szól, mintsem 2 pofonról. Szóval megtennétek szivesen hogy lekevertek 2 (valóban nagy, csattanós pofont aminek meglátszik a helye is)?

32/F

BUNKÓ KOMMENTELŐK KÍMÉLJENEK (azokat jelentem)!

2011. júl. 8. 16:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra kiábrándító lenne. 24/l
2011. júl. 8. 16:19
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

Én ha szeretek valakit, azt nem tudnám fizikailag bántani.

Szoktunk verekedni a párommal, de akkor is csak szórakozásból és figyelünk egymásra, hogy ne üssük meg a másikat erősebben.

17/L

2011. júl. 8. 16:20
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

[Véletlenül ne ugyan az vagy, csak a korodat írtad át?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..

]

Hát, én komolyan felpofoznám. De tudod, az meg engem nem izgatna fel, szóval... El is menne az egésztől a kedvem.

2011. júl. 8. 16:20
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan izgalmi állapotban vagyok TALÁN megtenném neki, de soha nem ütöttem még meg senkit. Még csak kicsi pofont sem kapott tőlem senki, mégha megérdemelte volna sem. 19L
2011. júl. 8. 16:21
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem szívesen ütném meg azt akit szeretek, még ha ő kéri akkor se.
2011. júl. 8. 16:22
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Megadom az exem telefonszámát...

Az olyan pofást ad,hogy azt se tudod melyik bolygón vagy

2011. júl. 8. 16:35
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

16:35-ös!

Ez jóóóó!:-)Mármint az exed száma..te is szex közben kaptad?

2011. júl. 8. 16:43
 8/22 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem, hogy még soha sem próbáltam, hogy pofonvágjon a csajom előjáték közben, de láttam pár "faceslapping" videót és ki szeretném próbálni. De most még partnerem sincsen hozzá.
2011. júl. 8. 16:47
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tom, én még életembe nem ütöttem meg senkit. Úgy tényleg. NEm tudom mit szólnék hozzá, szerintem nem tenném meg.
2011. júl. 8. 18:31
 10/22 anonim válasza:
100%
Pofont nem adnék neki, túlságosan szeretem és sajnálnám az édes pofiját *-* de ha valami "jó dolgot csinál" velem és erősen túrom a haját vagy közben belemarkolok a hátába és lassan végigkarmolom azt imádni szokta. Bár nem tudom mi a jó benne, szegény utána úgy szokott kinézni mint akit megkorbácsoltak XD persze véresre soha nem karmoltam még és nem is fogom ennél durvábban. De nem is értem a fiúk miért szeretik ha fáj nekik valami közben.
2011. júl. 9. 10:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!