Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kedvem sex utan ossze bujni (puszilgatni es megbeszelni mennyire jo volt) a baratnommel?
Azt még megértem, hogy nem akarod vele megbeszélni, hogy mennyire jó volt. Egyébként erről csak most hallok először. oO
Nincs ezzel probléma, ha nem akarod. De szerintem nem halsz bele, ha hagyod, hogy a barátnőd megöleljen és mondjuk félig átöleled. Attól még feküdhetsz nyugodtan, mozdulatlanul.
Vagy esetleg elmagyarázod szépen a barátnődnek, hogy neked kell 10 perc , talán megérti.
Pont ma láttam egy stand upos előadásban, hogy mire gondol a nő és a férfi szex után. :D
Lány: Annyira jó volt ma. Talán ő is ezt gondolja, csak nem akarja kimondani. Te jó ég, miért bámulja így a plafont? Talán mégse volt jó neki? Ráncolja a homlokát! Talán észrevette azt a két kilót, ami feljött rám?! Jaj ne, mi lehet a baj??
Fiú: Mászik egy légy a plafonon. Mászik egy légy a plafonon. Hogy a francba nem esik le?!
Szerintem annyit tényleg megtehetsz, hogy engeded, hozzád bújjon. Kell nekünk az ölelés, és hogy utána is érezzük, kellünk. :) De ha nagyon zavarja, beszéld meg vele. :)
nem muszáj megbeszélni, de annyit igazán megtehetsz, hogy közlöd vele hogy kell egy kis pihi, kiterülsz hanyatt és magadhoz húzod őt is, átkarolod és fekszel mozdulatlanul
ez van, a nőknek kell az ilyesmi, hogy ne érezzék magukat úgy szex után, mint egy kivert kutya
Nekem 1 cigi kell szex után nem ölelés .
Ölelni,összebújni lehet bármikor máskor is!23n
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!