Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 20 éves srácnak rendesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves srácnak rendesen akkora mellei vannak mint egy nőnek (melltartó féleséget is hord ami leszorítja igy nem tűnik fel) és ez nagyon gátolja őt a kapcsolat teremtésben. Mitől lehet ez? Hormonok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésban a válasz. Doki.
2011. júl. 8. 15:18
 2/6 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Igen valószínűleg hormonok okozzák. Szerintem túl sok a női hormon benned. Menj el hormon vizsgálatra és kikezelik belőled ezt gyógyszerrel és visszahúzódik a melled. Viszont ha kövér/dagadt vagy, akkor azért vannak melleid.
2011. júl. 8. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 15:20-as válaszával. Nekem az elhízástól volt nagy mellem, de miután fogytam 25 kg-t, ezek is normál méretűek lettek. Szóval ha kövér vagy, akkor fogyókúrázz, ha nem, akkor fordulj orvoshoz!
2011. júl. 8. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem kell azt szégyellni. Leszorítani pedig végképpen buta dolog.

(Mondja a srác a barátnőjének, hogy őt azon a helyen is megcsókolhatja, kétszer.)

2011. júl. 8. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
2 okból lehet. Jelentős túlsúly miatt, fogyással eltüntethető ugye. A másik ok lehet a gynecomastia nevezetű betegség, ami a túlzott ösztrogén szint miatt alakul ki, ez vagy kamaszkorban alakul ki vagy szteroid használata közben. Ez általában elszokott tűnni 18-20 éves kor környékére, de van hogy megmarad. Nála valószínűleg megmaradt...ezt műtéttel tudják eltüntetni, gyógyszer nagyon kevés esetben segít. El kéne menni endokrinológiára hormonszint vizsgálatra és ott majd megmondják. Plasztika műtét elég drága 3-400 ezer forint, de talán TB-vel megtudja oldani, csak hivatkozni kell arra, hogy ez visszavet ilyen-olyan dolgokban.
2011. júl. 8. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
igen a hormonoktól van. ginekomasztiának hívják, gondolom meglehetősen gátolja, mindenben.
2011. júl. 8. 16:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!