Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti milyen izgató szavakat szoktatok mondani az ágyban? /Normálatlanok kíméljetek/
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 13:14
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy már vagy 100szor feltették ezt a kérdést de mindig csak elbaromkodják a válaszolók. És tényleg érdekelne, hogy mit szoktak mondani.
2011. júl. 8. 13:18
3/13 anonim válasza:
Jóéjt drágám,holnap reggel találkozunk!
5/13 Dexy válasza:
Ne hagyd abba! Mééég! Erősebben .... :) Mivan nem birod? Gyorsabban!
(Természetesen ilyenkor jól csinálja, de azért mondom mert izgatja a barátom)
6/13 napietus válasza:
"hazajött a férjem" illetve "összetörtem a kocsidat, totálkár"
komolyan: semmit. nem szoktunk közben beszélgetni :)
7/13 nielindi válasza:
egy urilány nem beszél teli szájjal!!!
9/13 anonim válasza:
Jobb vagy,mint az összes többi haverod.
Hazajött a férjem.
Hopp, ez kiszakadt…
10/13 napietus válasza:
"most jut eszembe, felbontottam a lekötött betétedet, és mindből görög államkötvényt vettem, mert azt mondta a mamám, hogy Hellász a kultúra bölcsője. ugye nem baj, édesem?"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!