Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testvéred mondta már a barátnődre/barátodra hogy csúnya vagy valami?
Figyelt kérdés
Csak az válaszoljon légyszi akivel ez megtörtént:)2011. júl. 8. 12:52
1/6 anonim 

válasza:

A tesóm csak annyit mondott a jelenlegi barátnőmre, hogy neki nem szimpatikus túlságosan. De hát ez van, hál'isten külön szobában vagyunk, úgyhogy nem zavarom. ;) Persze meglehet, hogy csak irigységből mondta. 10 éves, és fiú. Én 17F
2/6 anonim 

válasza:

Nekem öcsém mondta a csajra miután hazament, hogy választhattam volna jobban is.
Jól összekaptunk, utána összevertem többet nem tett megjegyzést senkire.
19/F
3/6 anonim 

válasza:

Volt egy barátom, aki tesómmal eleinte nagyon jóba volt, de valamin összekaptak, és pont akkor jöttem össze a sráccal. Akkor még közös gépem volt bátyámmal, és amikor jött tesóm a géphez, mindig látta h a sráccal beszélgetek. Mindig beszólt h pfff cs*cska, így f*szfej úgy f*szfej.. nagyon untam.. akkor bátyám 20 éves volt, én asszem 14, a srác meg 15 :D
4/6 anonim 

válasza:

igen, bátyám egyik exemre, aki punk volt.
5/6 anonim válasza:
Igen,a hugom aki még csak 13 éves,a pasimra hogy szerinte csúnya,de szerintem csak féltékeny,mert többen mondták hogy jó pasi.
16L
6/6 jekyll-fan 

válasza:

hugom mindig csak fényképről látja a pasimat (már ha éppen van), mert sose találkozik vele, de a maga 12éves fejével mindig azt mondja mindenkire, hogy ronda és hogy "fúúúúj", még jó, hogy ez engem egyáltalán nem érdekel, hogy ő mit gondol, végülis semmi köze nincs hozzá, hogy én kivel jövök össze
15/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!