Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, ti szívesen barátkozto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti szívesen barátkoztok meleg fiúkkal?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 12:45
1 2 3
 11/22 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Ja igen és a melegekre a lányok barátként tekintenek és semmiképp sem mint pasira. :D
2011. júl. 8. 12:53
 12/22 A kérdező kommentje:
Van bennem egy meleg vonal, szóval nem lenne nehéz eljátszani a szerepet. de eddig csak lányokra buktam. Szóval gondolkodtam azon, hogy a sikerek érdekében kipróbálom a dolgot. Hátha így sikerül a lányokhoz közelebb kerülni...
2011. júl. 8. 12:53
 13/22 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Így nem fogsz hozzájuk közelebb kerülni! Max mint barát, nem mint pasi!!! Fogd fel!
2011. júl. 8. 12:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Nah, ki az , aki meleg fiúkkal barátkozna... Várom a jelentkezőket :DDD
2011. júl. 8. 12:56
 15/22 anonim ***** válasza:
ostobaság. közeledj hozzájuk "rendesen"! vagy úgy jössz be nekik, vagy sehogy.
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát igazából így közelebb kerülök hozzájuk, aztán mikor meg rájönnek, hogy milyen remek ember vagyok, akkor leleplezem a titkom, és a akkor már férfiként fognak rám tekinteni...
 17/22 A kérdező kommentje:
Rendesen nem jövök be nekik, de csak azért mert az első akadályokat nem veszem sikerrel. De tuti, ha alaposabban megismernének , akkor nem tudnának ellenállni.
2011. júl. 8. 12:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond a meleg fiúkkal, amíg nem hangoztatják folyton, hogy ők azok. Vállalja fel, ha jól esik, de én se hangoztatom minden második beszélgetésemben, hogy "hetero vagyok!" - ha érted. Attól, hogy valaki meleg, engem nem izgat, tudok a környezetemben két olyat is, aki az - engem aztán nem zavar, nagyon jófej mind a kettő :)
2011. júl. 8. 13:07
 19/22 anonim válasza:
Én barátkoznék, nagyon megértőek tudnak lenni...
2011. júl. 8. 13:12
 20/22 anonim válasza:
Hány éves vagy? :D
2011. júl. 8. 13:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!