Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól esik megölelni egy fiút fiúként akkor most meleg vagy bi lettem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit a héten megöleltem, de vagy 1 percen át. Nagyon jó érzés volt. Megnyugtató, stb. Más is volt így vele? Nem tudom hova tenni a dolgot...2011. júl. 8. 12:19
1/12 Cicuskaaa123 válasza:
Szerintem csak nagyon jó barátod és az nem gáz ha megöleled...
2/12 anonim válasza:
Én lány vagyok lányoknál persze van ilyen és nem kell ahhoz homoszexuálisnka lenni. De a fiúk esetében is lehet van ilyen, pl. jó barátok vagy testvérek, na meg kérdés miért ölelted meg.
3/12 anonim válasza:
ezt csak te tudod eldönteni,az ilyenek fejben dőlnek el,nem olyan mint egy betegség,hogy egyszer csak bisex lettem..
4/12 anonim válasza:
ha a faszod mereven állt akkor igencsak búza vagy!!!!
5/12 anonim válasza:
ha az érzékenyebb típus vagy, és senki se látta, akkor nem hiszem h melegednél.
6/12 anonim válasza:
Ettől nem feltétlen vagy meleg vagy bi. Lehet hogy csak azért mert jó barátodnak tekinted, vagy mert romantikus alkat vagy.
7/12 anonim válasza:
HA ÍGY FOLYTÍTOD MELEG LESZEL! Az egyetlen lehetőség ha fejre állsz, az egyik lábad magadhoz húzod és közben a "Szállj el kismadarár" című dalt énekled. Ha ez sem válik be és újra azt érzed h megakarsz ölelni egy pasit akkor mentheettlen vagy...
9/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentet köszönöm:) Bizonyára felétek bevállnak az ilyen népi mítoszok és hagyományok, de itt pesten nem :P
A többi választ is köszönöm. Átgondolom őket.
2011. júl. 8. 13:17
10/12 anonim válasza:
,,itt Pesten nem" :D :D na ez vicces, az országban Pesten van a legtöbb aberrált beteg állat, ezt kár lenne vitatni :D :D :D :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!