Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szoktátok megjátszani vagy azt mondani, hogy fáj a szex, csak mert nem élvezitek vagy már unjátok és szeretnétek, hogy végetérjen?
Milyen nők vagytok ti? :D
Ha nem tetszik a szex a pasival, akkor miért nem szakítotok? Inkább fekszetek, mint egy darab fa és hagyjátok, hogy dugjon, amíg jól esik neki?
Ez ám az érett nőies viselkedés!
Ahogy elnézem elég nyomorúságos a nők szexuális élete.
Ha nekem lenne párkapcsolatom és nem élvezném, akkor szólnék, nekem rosszul esne, ha egy guminőként feküdnék az ágyban...
Persze ha fájna akkor szólnék, vagy ha nincs kedvem akkor szólnék! A saját érdekemben is!
28N
Az első válaszoló vagyok.
Nálam azért kicsit más a helyzet a fájdalommal én nemrég vesztettem el a szüzességemet. Még a tizedik szexen sem vagyok túl.
Tényleg fáj a szex akkor is mikor már "gyakorlott" a lány is?
10:44:
Csak ha erősen csinálja, vagy nem megfelelően. De lehet a hüvelyben is valami "gond" és azért is fájhat. Én 4 éve élek nemi életet, és csak akkor fájt, amikor bedurvult a barátom. :) Meg rossz pózban. Az első jópárnál még normális ha fáj az elején.
Egyébként a kérdező is csak megjátsza a fájdalmat, mert ilyenkor abbahagyja a párja. (Ha megjátsza egyáltalán, azt sehol nem írja hogy meg is teszi, de a kérdés nyilván erről szól)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!