Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni igazán nimfomán lány nőt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 10:16
1/10 Smartguy86 válasza:
Hát semmit nem tanultál, te galád kurafi? :DDD
2/10 anonim válasza:
mit tanítanak manapság a sulikba ...
19F
3/10 Smartguy86 válasza:
10:19 - Van internet is, és a használatát sajnos nem kötik IQ teszt-eredményhez... :D
4/10 anonim válasza:
A valóban nimfomán nőket orvos kezeli, ezért a pszichiátriai szakrendelők váróiban próbálkozz.
5/10 anonim válasza:
Szinte mindenhol, ahol nem is számítasz rájuk.
6/10 anonim válasza:
Ha találsz is,úgysem fog szóbaállni veled :DDDD
7/10 anonim válasza:
neked az miért jó, hogy a partnered ne elégüljön ki soha?
8/10 anonim válasza:
Nekem volt ilyen nőm de qurva szar hidd el... amikor te vagy a fatökű mert buli után részegen a lépcsőházban nem akarod megizélni, nem hagy melózni szórakozni semmit elmegyek a barátaimmal sörözni fél órán belül hív h menjek de persze csak a szexről szólt minden úgy éreztem magam mint egy tenyészmén... nem jó az hidd el :P
9/10 anonim válasza:
Biztos nem a klinikai értelemben vett nimfománt keres...
10/10 anonim válasza:
Nekem volt olyan barátnőm, aki két óránként szexelni akart. Suliban csíptem fel, bölcsészkarra járt. De sajnos nem sokáig bírta, és egy este leszopott egy fiút a szomszéd szoba vécéjében (koliban) miközben én a szakdogát írtam...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!