Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok/ Miért van az hogy ha egy pasi kinyal egy csajt ez jó, vagány. De ha egy csaj leszop egy pasit akkor az ribanc?

természetesen nem ribi az a csaj, aki egy párkapcsolatban szopja le a pasiját.
aki meg csak úgy, pl buliban teszi ezt, sztem pasiként sem menő, hanem szánalmas.

Sosem "ribancoztam" le emiatt még egy lányt sem.
Szerintem ez csak falvakban lehet így,ahol még a szex-ről is csak suttogva mernek beszélni.

ha a párját szopja le az nem ribanc, s ezt nem is szopásnak, hanem orális kényeztetésnek hívják.
a ribanc az, aki a diszkó mosdójában szopja azt, akinek a nevét se tudja még vagy max azt és 3 perce találkoztak.
bocsi, ha egy órája találkoztatok, még akkor is ribanc!

az a ribanc, aki mindenkit leszop, bárkinek beengedi a lomposát, csak engem nem, csak nekem nem!
hát nem így van???

sztem akkor is ribanc marad ha engem is be enged :D bár igen súlyosbító körülmény ha nem :D
1ik volt oszt társnőm szerint aki szop az ribanc ..xD én se értem mi ebben a logika
19F

Aki párkapcsolatban csinálja ezt, az nem ribanc.
Viszont ha nem él kapcsolatban, csak úgy ennek is, annak is... Arra van a kulcsos-lakatos metafora, ahol a kulcs a pasit jelképezi, a lakat meg a nőt. "Ha van egy lakatod, amit bármilyen kulcs ki tud nyitni, az egy sz@r lakat. Viszont ha van egy kulcsod, ami minden lakatot ki tud nyitni, az egy nagyon jó kulcs" Ennek az a háttere, hogy régen a férfiaknak meg kellett küzdeniük a nők kegyeiért. Így aki több nőt szedett össze, annak jó lehetett a taktikája.
Én személy szerint egyetértek ezzel. Mármint nem azzal a részével, hogy istenítsük azt a pasit, aki végigdugja a várost. Nekem nem kellene egy ilyen, és inkább szánalmasnak tartom mint vagánynak. Viszont a nőkre vonatkozó résszel teljesen azonosulni tudok. Én csak azt engedem magamhoz közel, akit érdemesnek tartok rá, és eddig még nagyon kevés ilyen volt.

Amikor egy férfinak az a célja, hogy minél több nőt meg b*sszon, az én szememben semmivel sem jobb az sem, mint amikor egy lány adja magát oda akárkinek.
21/f

Ritkán írok ilyet, de szerintem te vagy túl fiatal vagy, vagy elég fura ismerőseid lehetnek.
Amikor egy kapcsolatban történik ez, az teljesen elfogadott. Ha elmész egy buliba, és leszopsz 3pasit 1 este alatt, akkor nem a szopásra mondják, hogy ribancos, hanem magára a tettre, hogy 3-at 1 este alatt. ÉS ha 1 pasi kinyal 3nőt 1 este alatt, arra ugyan azt mondanám, mint fordított esetben (mármint nem egy srácot nyal ki 3csaj:-D, hanem csaj szop 3pasit). Itt az elv a lényeg, nem a tett.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!