Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok/ Miért van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok/ Miért van az hogy ha egy pasi kinyal egy csajt ez jó, vagány. De ha egy csaj leszop egy pasit akkor az ribanc?

Figyelt kérdés
látjátok fiuk..ezt ti csináljátok és csodálkoztok rajta ha nem olyanok a lányok amilyennek lenniük kéne
2011. júl. 8. 09:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

természetesen nem ribi az a csaj, aki egy párkapcsolatban szopja le a pasiját.

aki meg csak úgy, pl buliban teszi ezt, sztem pasiként sem menő, hanem szánalmas.

2011. júl. 8. 09:38
 2/14 anonim ***** válasza:
98%

Sosem "ribancoztam" le emiatt még egy lányt sem.

Szerintem ez csak falvakban lehet így,ahol még a szex-ről is csak suttogva mernek beszélni.

2011. júl. 8. 09:38
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

ha a párját szopja le az nem ribanc, s ezt nem is szopásnak, hanem orális kényeztetésnek hívják.

a ribanc az, aki a diszkó mosdójában szopja azt, akinek a nevét se tudja még vagy max azt és 3 perce találkoztak.

bocsi, ha egy órája találkoztatok, még akkor is ribanc!

2011. júl. 8. 09:40
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

az a ribanc, aki mindenkit leszop, bárkinek beengedi a lomposát, csak engem nem, csak nekem nem!

hát nem így van???

2011. júl. 8. 09:41
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

sztem akkor is ribanc marad ha engem is be enged :D bár igen súlyosbító körülmény ha nem :D

1ik volt oszt társnőm szerint aki szop az ribanc ..xD én se értem mi ebben a logika

19F

2011. júl. 8. 09:49
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Aki párkapcsolatban csinálja ezt, az nem ribanc.

Viszont ha nem él kapcsolatban, csak úgy ennek is, annak is... Arra van a kulcsos-lakatos metafora, ahol a kulcs a pasit jelképezi, a lakat meg a nőt. "Ha van egy lakatod, amit bármilyen kulcs ki tud nyitni, az egy sz@r lakat. Viszont ha van egy kulcsod, ami minden lakatot ki tud nyitni, az egy nagyon jó kulcs" Ennek az a háttere, hogy régen a férfiaknak meg kellett küzdeniük a nők kegyeiért. Így aki több nőt szedett össze, annak jó lehetett a taktikája.

Én személy szerint egyetértek ezzel. Mármint nem azzal a részével, hogy istenítsük azt a pasit, aki végigdugja a várost. Nekem nem kellene egy ilyen, és inkább szánalmasnak tartom mint vagánynak. Viszont a nőkre vonatkozó résszel teljesen azonosulni tudok. Én csak azt engedem magamhoz közel, akit érdemesnek tartok rá, és eddig még nagyon kevés ilyen volt.

2011. júl. 8. 10:14
 7/14 anonim válasza:
44%
Miért van az, hogyha a lányok lefekszenek több pasival akkor ku*vák, de ha a fiúk fekszenek le sok csajjal akkor nagy királyok? Válasz: Gondolj bele... Ha van egy lakatod amit minden kulcs kinyit, akkor az egy nagyon sz*r lakat... De ha van egy kulcsod ami minden lakatot kinyit, akkor az egy ku*va jó kulcs.
2011. júl. 8. 10:36
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
10:36-ra, azért van, mert a lányoknak mindig az kell, aki másnak is. A pasi, aki foylton dug, kell a többinek is. Úgyhogy nincs pityergés, amikor kihasználnak titeket csajok, oké? Ez csak a ti hibátok, hogy nem annak adtok esélyt, akinek a megfelelő kulcsa van, hanem mindig annak, akinek a masterkey jutott.
2011. júl. 8. 10:38
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

Amikor egy férfinak az a célja, hogy minél több nőt meg b*sszon, az én szememben semmivel sem jobb az sem, mint amikor egy lány adja magát oda akárkinek.

21/f

2011. júl. 8. 10:53
 10/14 Dottorre ***** válasza:

Ritkán írok ilyet, de szerintem te vagy túl fiatal vagy, vagy elég fura ismerőseid lehetnek.

Amikor egy kapcsolatban történik ez, az teljesen elfogadott. Ha elmész egy buliba, és leszopsz 3pasit 1 este alatt, akkor nem a szopásra mondják, hogy ribancos, hanem magára a tettre, hogy 3-at 1 este alatt. ÉS ha 1 pasi kinyal 3nőt 1 este alatt, arra ugyan azt mondanám, mint fordított esetben (mármint nem egy srácot nyal ki 3csaj:-D, hanem csaj szop 3pasit). Itt az elv a lényeg, nem a tett.

2011. júl. 8. 11:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!