Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek orálisan kielégíteni a párotokat? És miért nem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 09:13
1/16 anonim válasza:
A kérdés második fele feltételezi a nemleges választ, pedig szerintem több lesz itt az igen.
2/16 anonim válasza:
Én szeretem adni is és kapni is. :)
26F
3/16 anonim válasza:
előző: te lányt vagy?:P a kérdés nekik szólt:P
én szeretem nagyon csinálni, viszont kapni kevésbé szeretem, nem tudom miért. hangulatfüggő.
19/L
4/16 Smartguy86 válasza:
Savanyú a szőlő... De vannak lányok, akik bizony szeretik! Ahogy a fiúk is szeretik a barátnőjüket úgy kényeztetni...
Sokan vagyunk, szerencsés férfitársaimmal együtt, akiknek megadatott, hogy olyan barátnője lehet, aki imádja csinálni, és élvezi is,a hogy látja a reakciókat... :)
5/16 anonim válasza:
19/L én szeretem csinálni szerintem semmi kivetni való nincs benne! :) Örülök ha a páromnak örömöt szerezhetek! :)
6/16 anonim válasza:
Én is szeretem csinálni, de főleg egy kis előjáték gyanánt, az már kevésbé jön be ha szájjal viszem el. Nem kell leoltani hogy lusta vagyok, szívesen csinálnám órákon át, de iszonyúan ki tud állni az állkapcsom és egy idő után nagyon fáj.
7/16 anonim válasza:
ez olyan volt mint vmi elbszott biosz doga kérdés :D
19F
8/16 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy jórészt efféle válaszok érkeznek majd hogy "szeretek örömet okozni a pasimnak,megteszek neki mindent,mert élvezi" stb stb...
De én nem a dolgok lelki részére gondoltam.
2011. júl. 8. 09:58
9/16 Smartguy86 válasza:
Miért, szerinted ha örömet okoz neki, hogy a barátja élvezi, akkor mit kéne még mondania? Csak egy hülye erőszakolja magára azt, amit nem szeret csinálni, csak hogy másnak jó legyen...
10/16 A kérdező kommentje:
Mert ez a pasinak "minden",a nőknek pedig csak egy nem túl megerőltető tevékenység.
2011. júl. 8. 12:31
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!