Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunny girl kérdése:
Mi a véleményetek arról ha egy csaj nem élvezi a szopást nincs hozzá gusztusa? Fiúk válaszoljanak főként
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 08:58
11/22 anonim 

válasza:

hát, egy ideig tart a türelmem, de ha sehogy se megy, én előbb-utóbb ott hagyom...
12/22 anonim 

válasza:

Amúgy, mi a véleményem?
Megértem, ha valaki kezdetben idegenkedik. De ha ez úgy is marad, az szerintem gáz. Sajnálom. Az meg igaz, hogy akkor a lány se várjon nyalást. Miért várna? Ha ő undorodik attól, hogy a fiút szájjal kielégítse, akkor tudná ő élvezni egyáltalán a nyalást? Nem fordulna meg a fejében, hogy most ő valami olyat kap, amit ő nem ad meg a srácnak? Ez kihasználás. Ennyi.
13/22 anonim 

válasza:

Jó de sok fiúnak az bünti ha nem nyalhat bazzeg... nem elég h nem szopják le őket még nem is nyalhatnak? XD
14/22 anonim 

válasza:

"hát, egy ideig tart a türelmem, de ha sehogy se megy, én előbb-utóbb ott hagyom..."
Hát, ezen én is elgondolkodnék. Csak ugye azért az ember mérlegel. Érdemes-e elhagyni valakit, akivel amúgy minden jó? Ez nem biztos. De mondjuk ha friss a kapcsolat és megtudnám, hogy a sz*pás sztornó, akkor valószínű otthagynám még mielőtt összeszoknánk. Sajnálom.
15/22 anonim 

válasza:

Egy fiút,hogy lehet megerőszakolni?xD
17/22 A kérdező kommentje:
A fiú 13 éves volt az a lány 17volt akkor pár hónap mulva lett 18. Jó ersze fiú se áll ellen de akkor is nem ugyanaz mintha egy fiú megy a csajhoz..De sztem azé mert nem szopom le szerethet ugyanugy nem minden az körül forog..Én nekem az a legfontosabb h bízom-e benne vagy ő bennem!
2011. júl. 8. 10:16
18/22 anonim 

válasza:

Nem minden akörül forog, de ha egy fogaskerék rossz irányba forog, szar lesz az egész gép :P És inkább otthagyom az ilyet 16 évesen minthogy 40 évesen jöjjek rá h hú bakker mennyi mindent nem próbáltam ki és megcsaljam a feleségem meg akkor kezdjek el 17 éveseket hajkurászni ami sztem k.rva szánalmas...
19/22 anonim 

válasza:

És a csajok miért hiszik azt, hogy ez érdekel minket?
20/22 anonim 

válasza:

13 éves sráccal összejött egy 17 éves csaj. Az igen! :D Na mindegy. Nekem az a véleményem, hogy oké hogy ha szereted a párod megteszed. De ha a párod szeret nem kér olyat amit nem szeretnél. Paradoxon. Normális kapcsolatban meg lehet az ilyet beszélni. Esetleg kezdeni ízesített óvszerrel (persze ez olyan mint kívülről nyalogatni a lekvárosüveget)de gyakorlásnak jó... :) Aztán jön a többi magától. Csak megfelelő partner kell hozzá aki mellett nem megalázónak érzi az ember a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!