Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy alacsony lány nem tud vagy csak nagyon ritkán összejönni egy nála jóval magasabb fiúval?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 06:44
11/17 anonim 

válasza:

sok csinos alacsony lát látok magas sráccal, ugyanakkor alacsonnyal is -épp hogy 1-2 centivel magasabb a srác-. szerintem nem lehet ezt kijelenteni, pedig jó lenne.
13/17 anonim 

válasza:

én 173 vagyok,a pasim 181-182,tudom,h senki nem kérdezte,de gondolom megosztom :D
14/17 anonim 

válasza:

Mert a fiúk tisztában vannak vele, milyen hülyén néznének ki egy jóval alacsonyabb lánnyal. Csak ti lányok vagytok úgy, h mindenképpen magas kell, akkor is ha 150 centi körül vagytok.
15/17 bix 

válasza:

198 centi vagyok, szinte csak alacsony barátnőim voltak. valamiért nagyon tapadnak, én meg szép lassan gerincferdülést kapok a sok hajolgatástól:D
16/17 anonim válasza:
"és hol vanak alacsony nők akik magas fiúra várnak?"
A cirkuszban -.-
bárhol, ezt így nem lehet meghatározni.
17/17 anonim 

válasza:

Lovecraft, miért, te olyan magasnak gondolod magad 179 cm-rel? Az fiúknál alig átlagos. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!