Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lefeküdnétek Chuck Norissal, vagy Bear Grylls-el?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 00:27
11/19 anonim 

válasza:

Chuck Noris-t meghagynám a nyugdíjjasoknak.Bear Grylls jó pasi,de valahogy a bogár-és csúszómászó evései után nem igazán lenne hozzá gusztusom. :D
12/19 anonim 

válasza:

Chuck Norrisnak minden lány megvolt csak ők nem tudnak róla, így felesleges kérdéseket feltenni, mert nekik ebbe nincs beleszólásuk, ha chucky akarja akkor sex ha nem akkor nem :D:D
13/19 anonim 

válasza:

Én csák Norissal feküdnékle.Bear olyan dolgokat eszik aminek a gondolatától is hányni szoktam.PL:giant larva
14/19 anonim 

válasza:

Bear Grylls szerintem piszok jól néz ki :D Nem érdekel mit evett, mit ivott, úgyis egy helyre megy, úgyis kijött már belőle :D
15/19 anonim 

válasza:

ó én persze mindkettőwel-.-:DDDD
16/19 anonim 

válasza:

Bear Grylls nálam nyerő, vele szívesen szeretkeznék.
19/19 anonim 

válasza:

"Én csák Norissal feküdnékle.Bear olyan dolgokat eszik aminek a gondolatától is hányni szoktam.PL:giant larva"
ha a gondolatától is hánysz, akkor attól hogy leírtad rágondoltál és valószínűleg most éppen IHB állapotban vagy. (Iszunk Hányunk Belefexünk)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!