Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti szerettek szétszakadni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szerettek szétszakadni?

Figyelt kérdés

:)

A csajok többsége imádja a nagy farokkal rendelkező pasikat.

De mivel én nem vagyok csaj így nem értem miért jó az a szexbe ha akkora szerszám megy be oda mint amekkora egy lónak.

Nem tudom mi lehet ebbe a jó ,de hátha most elmeséli valaki.

Amúgy én azzal se vagyok tisztába hogy mit érezhet egy csaj pl ha dugják. Szóval ezt magyarázza meg ha valaki ha olyan okos.

2011. júl. 8. 00:14
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

az utolsó felvetéseden segítenek, ha elméssz egy melegbárba, és akkor te is átéled, milyen az ha dugnak.

egyébként meg gondolj bele hogy abból a p.inából egy gyerek is ki tud jönni, úgyhogy elég rendesen tud az tágulni ha kell

2011. júl. 8. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Én szétszakadni nem, inkább azt az érzést szeretem, hogy a párom tökéletesen kitölt. Nagyon jó érzés. Mondjuk nekem ő az első, szóval nem tudom, hogy egy ennél is nagyobb farokkal milyen érzés. Azt viszont nem tudom leírni, hogy mit érzek, mint ahogy azt sem tudná szerintem senki megfogalmazni, hogy mit érez orgazmus közben, csak azt, hogy jó.
2011. júl. 8. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Pl. a volt páromnak hatalmas szerszáma volt, meg is szenvedtünk vele, hogy sikerüljön a dolog, én azért szerettem, mert ha nagy és vastag akkor általában kicsit puhább és neki az volt.Nagyon érzékeny a hüvelyem, és fáj, ha kőkemény.
2011. júl. 8. 00:21
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, lehet feléd egy kérdésem? Kicsi a farkad?
2011. júl. 8. 00:23
 5/9 anonim ***** válasza:
áá én most szeretnék szétszakadni.. :D
2011. júl. 8. 00:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom én sem mi a jó a nagy farokban. És h mi baja a pasiknak a farkukkal... A pasim is mindig a méretével van elfoglalva, holott engem teljesen kielégít vele és megfelelő méretei vannak.

Amikor behatol és bennem van úgy érzem fel akarom falni, hihetetlen érzés. Leírni nem lehet, ahogy azt sem milyen érzés egy férfinek dugni egy nőt.

20/L

2011. júl. 8. 11:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Valóban tudok idióta kérdéseket megfogalmazni. XD

De hát ez az oldal ezért van ,nem?

2011. júl. 8. 17:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy valóban nincs nagy farkam ha ez megnyugtat kedves érdeklődő nekem csak olyan átlagos jutott. XD
2011. júl. 8. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
hallod.....csak a kérdést olvastam el és szétszakattam a röhögéstől XD
2011. júl. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!